reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

ja mam ciągle jakieś infekcje, ale wyobraźcie sobie, że do tej pory nic mi na to nie przepisali :baffled: stosuje probiotyki by jakoś to przetrzymać, jutro wizyta, więc poproszę o jakieś leki - poza tym podglądanko malucha na usg! trzymajcie kciuki, z natury jestem lekką histeryczką :-D dlatego już teraz zaczynam panikować czy wszystko będzie dobrze

kropelka doskonale rozumiem jak potrafi coś takiego utkwić w głowie bo sama potrafię się takimi rzeczami nakręcić, ale staraj się myśleć pozytywnie! wszystko będzie dobrze - już jest! dzidziol ma wyniki w normie absolutnie nie masz się czym przejmować. Przesyłam dużo uścisków, Kochana nie przejmuj się jakąś wróżką to my mamy wpływ na to jak układa się nasze życie, dziecko rozwija się prawidłowo, mąż na pewno się cieszy z kolejnego maleństwa więc na przyszłość omijaj takie kobiety szerokim łukiem!

Ostatnia edycja:
reklama
made oczywiście masz moje kciuki!! &&&&& :tak: będzie wszystko piękniusio, zobaczysz! :tak: musi być dobrze!;-)

my za 10 dni się podglądamy ;-)

made trzymam kciuki:)

ja po odebraniu ostatnio wyników tyle się naczytałam w necie o infekcjach, że teraz się z lekka schizuje :/ już nie wiem czy to moja wyobraźnia tak działa że czuje jakbym miała wszystkie najgorsze objawy czy co... :/ byle do wtorku :)

Ja tez mam sklonnosc do infekcji. Ostatnio pomogl mi clotrimazolum w globulkach. Juz od 2 tyg tfu tfu spokoj.

A co do przeziernosci dzidz moj mial 2,4 i lekarze mowia ze ok.

Ostatnia edycja:
Wizyta przełożona na dzisiaj, przestraszyłam się bólu w okolicy prawej nerki i stwierdziłam, że nie wytrzymam do jutra:)
Także trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :)

Ja w poprzedniej ciąży też stosowałam clotrimazolum i byłam zadowolona :)
Zapomniałam Wam napisać, że 13 byłam na wizycie. Z Okruszkiem ok, ale lekarz zaniepokoił się moją powiększającą się nadżerką i zlecił cytologię. Jak wyjdzie ok, to nic z tym nie robimy, ale jak wyjdzie źle, to zabieg.. martwię się :( Czy miała już któraś z Was zabieg wypalania nadżerki w ciąży? :(

Anika trzymam kciuki!

maagsia - ja tez mam nadżerkę do tego polip w ujściu szyjki macicy, który wytworzył się pod wpływem progesteronu w ciąży, prawdopodobnie będe miała usuwanego tylko polipa, też się boję, ale skoro przeprowadzją takie zabiegi to chyba jest to bezpieczne dla ciąży :confused:

za kilka godzin mam wizytę - nie śpie już od 4 tak się denerwuje :-D

A ja jakoś jak przełożyłam tą wizytę na dzisiaj to się bardzo uspokoiłam i dolegliwości jakby troszkę ustąpiły:-) dziwne nie???

Dziewczyny wszystko na pewno będzie dobrze;-)

reklama
Do góry