reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

reklama
Witam wszystkie mamusie :-)a szczególnie mamusie Łukaszka. Najważniejsze to wierzyć że wszystko będzie dobrze !!! Ja też urodziłam w 25 tc (waga 840 gram) nie było lekko :-( przez trzy i pół miesiąca jezdziłam do maluszka codziennie 80 km,były dni lepsze ale i gorsze ale warto było w tej chwili mój Piotruś ma 19 miesięcy po wcześniactwie prawie niema śladu. I z malusim Łukaszkiem bedzie dobrze bo przecież musi być! Pozdrawiam :-)

hej kochane! dzis stan stabilny. waży 1170g . badanie oczek chyba na razie ok nie ma cech retinopatii ..oczka niedojrzałe. pytałam o nastaw tlenu...a jak dobrze zrozumiałam ze nie ma cpapu?nie wiem czy go na chwile odłączyli czy sie przeslyszałam. usg glowki jutro lub w przyszłym tygodniu. jutroo bedzie miał morflogie itp. mam nadzieje ze bedzie ok.

no mój malutki jak na razie trzyma sie dobrze...lekarka mówiła ze od rana jest bez cpapu i sobie radzi ciekawe ile wytrzyma...morfologia ok a o wage zapomniałam zapytac z tego wszystkiego.

reklama
dziekuje kochane! boze takie małe kroczki a cieszą tylko cholera ja zamiast cieszyc sie to cały czas mysle o konsekwancjach jakie niesie wcześniactwo....i zamiast cieszyc sie chwila to sie jak zwykle zamartwiam...

Do góry