reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

reklama
Witam wszystkie mamusie :-)a szczególnie mamusie Łukaszka. Najważniejsze to wierzyć że wszystko będzie dobrze !!! Ja też urodziłam w 25 tc (waga 840 gram) nie było lekko :-( przez trzy i pół miesiąca jezdziłam do maluszka codziennie 80 km,były dni lepsze ale i gorsze ale warto było w tej chwili mój Piotruś ma 19 miesięcy po wcześniactwie prawie niema śladu. I z malusim Łukaszkiem bedzie dobrze bo przecież musi być! Pozdrawiam :-)

hej kochane! dzis stan stabilny. waży 1170g . badanie oczek chyba na razie ok nie ma cech retinopatii ..oczka niedojrzałe. pytałam o nastaw tlenu...a jak dobrze zrozumiałam ze nie ma cpapu?nie wiem czy go na chwile odłączyli czy sie przeslyszałam. usg glowki jutro lub w przyszłym tygodniu. jutroo bedzie miał morflogie itp. mam nadzieje ze bedzie ok.

no mój malutki jak na razie trzyma sie dobrze...lekarka mówiła ze od rana jest bez cpapu i sobie radzi ciekawe ile wytrzyma...morfologia ok a o wage zapomniałam zapytac z tego wszystkiego.

reklama
dziekuje kochane! boze takie małe kroczki a cieszą tylko cholera ja zamiast cieszyc sie to cały czas mysle o konsekwancjach jakie niesie wcześniactwo....i zamiast cieszyc sie chwila to sie jak zwykle zamartwiam...

Do góry