reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

Hej dziewczyny mam prożbe podpowiedzcie mi jak dodać suwaczek.. Melani bardzo się ciesze że Łukaszek tak świetnie sobie radzi super aby tak dalej pozdrawiam

reklama
Witam Melani. Przeczytałam historię Łukaszka jak tez innych dzieci na tym forum. Znam Wasze dzieci z drugiej strony tzn. opiekuję się wcześniakami na co dzień. Z doświadczenia wiem że te maluchy są bardzo silne i mają niesamowitą wolę życia więc myślę że i Twój synek da radę.Pamiętaj żeby kangurować go codziennie bo to bardzo ważne (lepiej jedzą, oddychają) to naprawdę działa a i Tobie to pomoże. Wasze rozmowy bardzo pomogą mi w pracy bo wiem co czujecie przychodząc na oddział i patrząc na swoje maleństwo. Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za Łukaszka.

Edi dziekuje Ci za ten post... tak bardzo ciesze sie ze te nasze rozmowy nie sa tylko jałowym przelewaniem łez.... to ze tu zaglądasz znaczy ze do swojej pracy podchodzisz z pasja i zaangażowaniem.... dziekuje ci ze tu jesteś!!!
Ja nie wyobrazam sobie jakbym przeszła przez szpital gdzie leżał Jeremek gdyby nie nasza Agatka, która zawsze służyła fachową radą pomocą i bardzo merytorycznym podejsciem do problemu :)

Ostatnia edycja:
kochane byłam dzis u małego....słoneczek zrobił mi dzis niespodzianke...spal bardzo spokojnie a nastaw tlenu miał na 22% i maly dzielnie trzymal saturacje. Wazy juz 1100g.jutro ma miec badanie oczek....ciekawe co bedzie....

reklama
Do góry