reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Aniołeczki za wczoraj:
Filipek
[*]
[*]
[*]
[*]
Nicola
[*]
[*]
[*]
[*]

Michałek
[*]
[*]
[*]
[*]

Iskiereczka Gosi
[*]
[*]
[*]
[*]

Tekla ja po ciąży z Nikolą miałam tylko raz taką sytuację w której straciłam przytomność na kilka minut, było to po zdjęciu szwu tylko ja miałam niską hemoglobinę

Pati.b z Córeczką koleżanki będzie dobrzze, musi być dobrze... może niech porozmawia ze swoim lekarzem prowadzącym ciążę i niech może ją na wszelki wypadek położy do szpitala, zawsze to jakąś opiekę będzie miała

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]

[*]

reklama
Pati będzie dobrze! pomodlimy się...
Mamo Natalki rewelacja te ozdoby :) ja kupiłam mojemu maluszkowi takiego Aniołka w szklanej kuli i jak się odwraca to śnieg pada :) nie zaniosę tego nigdzie, bo nie ma grobu, ale będzie tutaj u mnie w mieszkaniu, mój Aniołek będzie wiedział, że to dla niego...
Gosiulek nie mów tak...po tym, co i jak piszesz na pewno nie poświęciłaś za mało czasu! ja Ciebie rozumiem, bo ja się zadręczam myślami, że mogłam się oszczędzać w tej ciążyć, robić to, nie robić tamtego...zawsze się analizuje i wynajduje różne rzeczy, ale jestem kurde pewna, że zrobiłaś wszystko jak należy!! Trzymaj się :*

DLA WSZYSTKICH ANIOŁKÓW
[*]

Wreszcie mi net nie muli, a tak napisanie dwóch postów zajmowało mi 30 minut :confused:
Ozdoby śliczne i pasowałyby mi na moją choinkę :happy2: którą zrobił szanowny kolega małzonek. Jak już będzie ubrana, to wkleję fotkę, ocenicie.
Miłej nocki Wam życzę a sobie snu :happy2: bo przez moje zęby to ja w ogóle nie spie :baffled:

Pati, a koleżanka nie może poprosić o cesarkę ? ma przecież wskazania psychiczne ze względu na zakażenie i śmierć dziecka? Trzymam kciuki za Twoją koleżankę &&&&
Gosiu, nie poświęcałaś za mało czasu i nie obwiniaj się proszę, a poza tym nie porównuj siebie do tych rodziców, Ty nie czekałaś kiedy bedziesz mogła wyjść od Karolka i na pewno za każdym razem kiedy od Niego wychodziłaś czułaś się źle i było Ci cięzko. Też tak miałam, ale dzieci były w domu, to sama rozumiesz. Choć kiedyś nam w szpitalu taka starsza pielęgniarka powiedziała, że mały i tak śpi i nic nie słyszy, krzywda mu się nie dzieje,a my żebyśmy nie zaniedbywali dzieci w domu. Te słowa mi pozwoliły na lekki oddech i faktycznie dojrzałam jak bardzo moje dzieci potrzebowały nas w domu....

Ostatnia edycja:
cos zle napisałam :dry: miało być że ma paciorkowca (gbs) a nie gronkowca. :sorry2: ona juz byla tyle razy w szpitalu i nic wiec czeka w domu, do szpitala ma 5 minut wiec dojedzie byleby tylko z tym antybiotykiem zdazyli

mam chwile czasu więc wpadłam do Was:) i moge doczytac posty

Gosiu nie poswiecilas za malo czasu Karolkowi, bylas przy nim gdy tylko moglas i nie mozesz tak myslec pamietaj ze jak ty sie smucisz to Karolek tez

Mamo Natalki ozdoby piekne, ja dzisiaj wyskoczylam do sklepu i kupilam wszystko dla Nikosi na święta, no prawie wszystko bo nigdzie nie znalazlam Aniolka który by mi sie podobał

Pati widze ze ty tez jestes Aniołkową mamusią, dla Twoich maluszków
[*]
[*]
[*]

Dla Aniolkow rocznicowych (***)
Szymusiu opiekuj sie rodzicami (***)

ja ostatnio nawet nie mam kiedy do Was napisać, wracam to padam na pysk i jeszcze robota w domu zawsze jakaś , coś mnie próbuje rozłożyć, do tego od tyg coś,ziemie meczy mnie bol głowy

Synku Mamusia tęskni bardzo (***)

reklama
Do góry