reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kasienka i Krzysio - a Ty tez jestes w ciazy? super
biggrin.gif

Aga_cina- dziekuje ale mam takie leki ze lepiej nie mówic pozdrawiam:-)

reklama
Kasienka i krzysio Gratuluje !!!! napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz:))

Witam sie z rana;)

Własnie pije pyszna herbatke z cytrynka i miodem..;)zaniedługo pojde do KArolka ... a potem do pracy..

Kochane wszystkiego najlpeszego z okzaji Mikołajek....dla was i waszych aniołkowych dzieciaczkow...oraz tych ziemskich:)

[*]
[*]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki:*
Nie wiem jak u Was ale jak u mnie samopoczucie do du.... to za to nasze Aniołki pogodę dają nam śliczną u mnie takie fajne słoneczko świeci,że mimo,że w sercu ściska to same oczy się smieją do tych promyczków z nieba. Nasze Aniołki pewnie już bawią się prezentami jakie dostały tam w niebie a mi jest straaaaasznie smutno.Weszłam sobie na forum Lipcóweczek i jak poczytałam jakie prezenty ich dzieci dostają na mikołajki to mnie serce ściska,że moje Aniołki tak mało ode mnie mogą dostać;((
Ocywiście idąc na cmentarz nie mogę zapominać o dzieciaczkach które leżą koło Nas i naszykowałyśmy mikołajów dla każdego moje dziewczynki oczywiście bardzo chciały pomalować i pewnie by wyglądały ładniej kolorowe ale boję się tych farb akrylowych i plakatowych żeby plam na pomniczkach nie zostawiały więc zostawiliśmy bialutkie.
DSC00188.jpg

Piękne mikołajki

Malinka chyba dzisiaj każda z nas ma dokładnie takie samopoczucie. Bardzo boli, kiedy prezenty dla naszych dzieci musimy zanieść na cmentarz. Ale w niebie na pewno trwa niezła zabawa mikołajkowa, bo u nas też wiosna...

Dziewczyny, wszystkie mocno przytulam

Kochane- Agai, Malinka, Kasia i Krzysio-niech Wasze Skarby rosną zdrowo!!!
A dla naszych Aniołeczków- z okazji Mikołajek moc kolorowych prezencików!!!
Malinka-no,no... sliczne ozdoby.

Dziś mam pogrzeb mojej cioci... Będzie odpoczywała obok Matysa.
Dziś juz zaniosłam moim chłopakom odoby mikołajkowe.

reklama
cześć dziewczynki... i ja przesyłam wam i naszym aniołkom mikołajkowe uściski !!!
aga cina niech ten twoj mały mężczyzna rośnie zdrowo:-)
Malinka ty to masz talent śliczne stroiki !!!

bałam się tego dnia nie wiem co ze sobą zrobić to wszystko mnie przerosło chyba nie mam tyle siły żeby z tym zyć... nie wiem dziewczyny skąd wy czerpiecie swoją siłę ale ja coraz częściej myśle o tym że nie dam rady...

Do góry