reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Emy boje sie jak cholera do tego czuję strach partnera ale zrobię wszystko co w moje mocy,żeby moje dzieciątko odczuło to jak najmniej.
Iwonko-nie farciaro ,nie farciaro przeciez nie lezałam i nie czekałam na ciąże tylko w miesiąc po porodzie zawlokłam swój ciężki tyłek i obolałe cielsko na szczyt Giewontu tylko po to,żeby prosić najwyższego o to dziecko . Ale nie martw sie do ciebie mam najblizej wiec bede cie fluidami zarazac;)
Moje dziewczynki oczywiscie jeszcze o niczym niewiedza a Vanesce juz sie sniło,że małego chłopca bawiła;)))

reklama
Malinkaizi mam nadzieje tzn wiem ze bedzie wszystko dobrze u ciebie i twojej fasoleczki:* sciskam cie bardzo mocno i ciesze sie z kazdego dnia ze jestes w ciazy juz swojemu mezowi mowilam o tobie i oczywiscie mojej Nikoli...

ale sie dzisiaj dziewczyny zdenerwowalam a raczej wkur..... ukradli 3 anioki z grobku mojej Niuni, szlak mnie normalnie trafia, do tej pory nic nie ginelo a tu nagle zniknely w ciagu kilku godzin bo wczoraj wieczorem jak bylismy u malutkiej to wszystko bylo ok a dzisiaj po poludniu juz nie, Łukasz mowil ze moze rodzice albo tescie byli a aniolki sie pobily przez te wiatrzyska. Oczywiscie nie wytrzymalam i od razu od Nikoli pojechalismy do rodzicow a pozniej do tesciow (choc mielismy inne plany) okazalo sie ze oni jak byli rano to aniolkow juz tez nie bylo. Jak tak mozna??!!! krasc z grobku takiego malutkiego Skarba??

Jutro mam przerwe miedzy zajeciami wiec lece do sklupu znalezc jakies Aniolki i mikolaja, bo przez tyle dni zaden mo sie nie spodobal

Rozmawilam z mezem i doszlismy do wniosku ze jestesmy gotowi zeby sie starac, tylko musimy poczekac przynajmniej tydzien zebym brala kwas foliowy...proponujecie jeszcze jakies tabletki?? najlepiej takie zeby bez recepty mogla je kupic

Nie jestem w stanie zrozumieć co kieruje człowiem, który kradnie z grobu...
dominikaknika ja oprócz kwasu foliowego biorę jod i olej z wiesiołka (od 1dnia cyklu do owu). Jakiś czas temu dyskutowałyśmy o witaminach jakie warto łykać samemu i jakie aplikować tatusiowi.

co kupujecie swoim Aniołkom na mikołaja?

witam

ehh tym co kradna dzieciaczka z grobu to bym rece powykrecała..;/ sama sie tez tak ostatnio wnerwiłam jak małemu znikneły 3 aniołki...

dasia kochany my kupilismy KArolkowi znicz z w kształcie choinki z mikołajem i reniferami...małego mikołaja i jeszcze mu cos dokupimy...

okropna pogoda dzis u nas..wrr... wieje leje i zimno brrr...az wychodzic z domu sie niechce..ten tydzien mam na 14...jejciu jak mi sie niechce...ale na szczescie srode, czwartek mam wolne:)

dominikaknika powodzenia w starankach mam nadzieje ze szybko sie uda:)

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane:**
dominikaknika dziękuję jak wszystkie aniołkowe mamy razem z Aniołkami będą za nas kciuki trzymać to nie może nam się nie udać .Na dodatek trzymają za nas kciuki jeszcze moje Lipcóweczki kochane;)
Tak bym chciała już móc się cieszyć razem z rodziną;(

Ja dziś z Vanessą mamy dzień twórczości -musimy na jutro dla naszej Nicoli i Aniołka na pomniczek i dzieciaczka obok zrobić śliczne stroiczki . Przed pomniczkiem postawię moje cyprysiki w płotku wypełnione watą-niby sztuczny śnieg ,stroik okrągły a w nim znicz Mikołajek ,czapeczka na główkę mojego anioła leżącego świąteczna pozytywka no i brakuje mi pomysłu co zrobić z koszyczkiem,teraz jest tam jeszcze bukiet jesienny ale muszę już zmienić na coś świątecznego-pomożecie!!! Choineczkę zawieziemy dopiero gdzieś koło 18 grudnia ubraną.
DSC00164.jpg

malinka sliczny stroik...
byłas juz u lekarza?? niemoge sie doczekac twojego suwaczka..:-) jestem taka pewna ze wszystko bedzie dobrze:-):tak: no i oczywiscie podziel sie fliudkami...daleko mamy do siebie ale wierze ze doleca:-)

Monila wizytę mam w środę na razie prosiłam żeby na zwolnieniu mi nie pisali ciąży tak na wszelki wypadek chociaż mam nadzieję;)
Właśnie kombinuję z choineczką -chciałabym,żeby było to coś osobistego i wyjątkowego no i takiego typowo dla dziecka.Co powiecie na taką wersje??
DSC00167.jpg

Malinka kochana to odrazu po wizycie daj nam znac co i jak :)wszystko bedzie dobrze:)

choineczka jest cudna... ja tez juz z tesciowa kombinujemy jaka by choineczke zrobic KArolkowi:)

reklama
MAlinka obydwie wersje sa cudne... sama nie wiem ktora bym wybrała...

matko kochana co sie u nas dzieje.. wieje leje i co jakis czas grad pada..wrrr..co za pogoda...odezwe sie weiczorkiem po pracy miłego dnia:)

Do góry