reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mailnka- ja bm wybrała kolorową, tak radosna, dla dzieciaczka w sam raz :)

Ja chyba mam gorsze dni, nieubłaganie zbliżają się urodziny Piotrusia. I choć myślę "pozytywnie" to wspomnieniami wracam do tamtych chwil kiedy był jeszcze ze mną i miałam nadzieję, kiedy było tak cudownie bo mogłam czuć Jego kopniaczki i czkawkę... Tęsknię za tym, ale najbardziej tęsknię za moim Dzieckiem...

Pozdrawiam Was:*

reklama
nati przytulam mocno. boże jakie te rocznice, miesięcznice i tygodniowki są trudne i święta i mikołajki :-(

malinka obie choineczki są cudowne. Moze niech Twoje córki wybiorą, która im się bardziej podoba

nati87 trzymaj się kochana i pamiętaj,że w tym dniu będziemy szczególnie myśleć o Tobie i Piotrusiu. Przytulam.
sylwetka74 chyba tak zrobię teraz bawię się robienie kokardek do wersji czerwono-złotej dla mnie to taka najbardziej tradycyjna.

Az mi glupio pisac moje dobre wiadomosci, kiedy Wam tak smutno jest...

Chcialam tylko sie pochwalic, ze moj dzidzius wyglada zdrowo :-) ja rowniez w porzadku.

Przytulam kazda z osobna i zycze byscie wszystkie jak najszybciej pozachodzily w ciaze. Strach bedzie na pewno Wam towarzyszyl, ale trzeba walczyc i sie nie poddawac. Buziaki

aga_cina wiesz ze to sa dla nas bardzo dobre wiesci:)

ja dzisiaj kupilam juz mikolaja i zanioslam Niuni, jutro jade po ozdoby na choineczke dla Niej, a propo choineczki Malinkaizi twoje sa sliczne nie wiem ktora bym wybrala

trzymam kciuki za Was i za wasze Pszczolki kochane :*:*:*:*:*:*

Dla NAszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

A moja Pszczolka jest Baczkiem ;-) nie chcialam wiedziec, ale eMek chcial. Zreszta widac bylo, ze to maly mezczyzna :-D

Jak ja kocham to dziecko. Jak juz bym chciala je przytulic...

aga_cina no to gratuluję BĄCZKA:))))
dominikaknika dziękuje w imieniu swoim i Vanessy zdążyłyśmy dziś zrobić dwa stroiczki,ubrać choineczkę i pomalować bombkę.
DSC00177.jpg

DSC00180.jpg
DSC00184.jpgDSC00185.jpg

reklama
Malinka sliczne stroiki choinka cudowna a bombka to poprostu arcydzieło:)

aga_cin kochana bardzo sie ciesze ze tak sie dobrze czujecie i ze wszystko jest wporzadku..na takie własnie wiesci czekamy:):)no i gratuluje synusia:)mam nadzieje ze juz kazda z nas zaniedługo bedzie miałą tak dobre wiesci:)

padam na pyszczek ..dobranoc kochane

[*]
[*]
[*] dla naszych kochanych maluszków

Do góry