reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
agnieszka ja się bardzo staram, codziennie zaciskam zęby żeby jakoś przetrwać kolejny dzień ale nie jestem tak silna jak myślałam i jak inni myślą tak naprawdę tylko z wami rozmawiam i troszkę z moim mężem ale reszta nie wie nawet co czuję...

tylko my wiemy jak sie czujemy... ja tez z wami tylko rozmawiam a reszte dusze w sobie bo moj facet nie rozumie mnie do konca...
a ja czasami mam takie dziwne potrzeby...
ostatnio z tesciowa bylam u malego i moglam zrobic to na co mialam ochote... bo ona wie co czuje...
bo jej sybnek jest dochowany do naszego, przenieslismy go z innego cmentarza...
ja wierze w ciebie dasz rade!!!!

bartkowa dasz radę właśnie dlatego, że kochasz swojego Aniołka. zobaczysz, że przyjdą takie dnik kiedy nawet się usmiechniesz, albo roześmiejesz. Twój Anioł zawsze będzie blisko ciebie, będzie Cię wspieral w trudnych momentach i na pewno da Ci siłę.
przytulam mocno

bartkowa dasz radę!!!!
Wiesz przypominam sobie jak ja pisałam kilka miesięcy temu po raz pierwszy wtedy bardzo dużo pocieszała mnie aga_cina i wiem,że i ona miała ciężkie dni ale zaciskała ząbki i pisała mi,"że wszystko będzie dobrze" po kilku miesiącach i ja zaczęłam tak pisać inaczej się po prostu nie da nikt nam,nie pomoże w naszym cierpieniu i tak jak Agnieszka pisała tylko my wiemy jak się czujemy i wierz mi MY wcale nie jesteśmy dzielniejsze od Ciebie ale kto jak nie My może cię podnieść na duchu??? Nam też jest bardzo ciężko ale wiesz co ja ciągle myślę,że to tylko mi jest tak żle,że Moja córka jest szczęśliwa więc nie mogę jej zasmucać.
Mój facet za każdym razem jak jedziemy do Nicoli i stoimy i niej nad grobkiem mówi,że Nasze miejsce nie wygląda tak jak wszystkie groby dzieci;smutne ;-Nasze miejsce jest wesołe bo i takie życie miało by nasze dziecko.Dziś też się uśmiechaliśmy do naszej córeczki kiedy założyliśmy czapeczkę mikołajkową Aniołkowi tak słodko wyglądał -i tak dziś na pewno wygląda nasze dziecko.Jeśli Ona jest szczęśliwa to i ja muszę być!!
DSC00189.jpg

Niezapomniane przeżycie,co ?? móc utulić w ramionach:-( będziesz pamiętać do końca życia śliczną anielską buźkę:)
A dziś Twój blondasek na pewno właśnie w takiej czapeczce sobie lata gdzieś tam po chmurkach.

prawda niezapomniane uczucie.... tak sie balam go wziac na raczki bo byl podlaczony do sterty kabelkow..
i pszyszla pielegniarka i mowi prosze przebrac i nakarmic dziecko... nie wiedzialam jak sie zabrac za przebieranie bo z uda mu rurka szla a pielegniarka poszla...

reklama
dziękuję dziewczyny ze mnie wspieracie, wiem że nikt inny mnie lepiej nie zrozumie i tego co czuję niż właśnie Wy...
i ja zaraz ruszam do mojego skaba zawieść mały prezencik...

Do góry