reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dzień dobry dziewczyny.

Justynaemilka witaj tutaj :) będziemy starały się pomóc, a to co czujesz jest po tym wszystkim normalne, bo jesteś w żałobie... Nie wiem, czy czytałaś o tym, ale tu masz stronę jakby co Poronienie - informacje dla Ciebie
Ja na początku nie wiedziałam, że mogę mieć żałobę i że będę ją przeżywać i że mam prawo do przeżywania żałoby...psycholog mnie uświadomiła.

Mamo Natalki to bardzo przykre, a kiedy do szpitala? Dzisiaj wynik bety odbierasz? Może w szpitalu powtórzą badanie. Trzymam kciuki...

Ostatnia edycja:
BIshopka mysle ze na jakas chwile mozna ubrac je maluszkowi ...;-)

jejciu a u mnie dalej robia ... wrrrr :wściekła/y::wściekła/y: poznije jak juz skoncza to pojde do Karolka i do biedronki zajrze ... bo widziałąm tam fajne rajstopy w fajnej cenie :-p

Justynaemilka witaj. Przykro mi, że poznajemy kolejną mamę na aniołkowym wątku

Wiola to co powiedziałaś Wojtusiowi, że jak chce to może odejść, to wyraz największej miłości. Wiem, jakie to trudne dla matki, bo tak samo powiedziałam Kubusiowi.

A u nas syberyjskie mrozy :-) powinnam iść do sklepu a wogóle mi się nie chce. Może jak wypiję jeszcze jedn kawkę to nabiorę ochoty

Ewuś cały komplecik
IMG_7528 (427x640).jpg

Część Dziewczynki
Mamo Natalki
to będziesz miała drugi wynik tej bety?
Gosiu piekna ta czapeczka poprostu śliczna przesliczna bardzo dziękuję.
Justynaemilka bardzo mi przykro ,bardzo współczuje światełko dla Twojej iskierki(*)

Dla naszych Aniołków(*)
Dla iskierek(*)

Dla nas dużo zdrówka i wytrwałości w cierpieniu.

reklama
Do góry