reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mamo Natalki wiem że cie troche meczę ale skoro 3/4 tydzień to wcale nie musi byc widać serduszka i zarodka - wiem sama po sobie tak jak ja miałam a za dwa tygodnie było widać i serduszko i zarodka tylko że ja tak jak dziewczyny pisza i jak już wcześniej pisałam ja miałam zrobione bety dwie albo nawet trzy dla sprawdzenia i porównania i wtedy widać czy ciąża jest czy jej niema.
Więc jutro jest piątek znalazłabym jakieś laboratorium nawet w tym Ostrowie które ma wyniki wcześniej i bym zrobiła dla samej siebie.

Dla Aniołków(*)

mamo natalki
przy tak młodej ciąży to może być jeszcze niczego nie widać .;-)

Ja z obumarłą ciążą CHODZIŁAM PRAWIE MIESIĄC I ZA WSZELKĄ CENĘ DĄŻYŁAM DO NATURALNEGO PORONIENIA .
To bardzo ważne bo każde łyżeczkowanie usuwa naturalne bruzdy w macicy ,które pomagają się zagnieździć jajeczku.
Przez to ,że u mnie były aż 3 zabiegi ,to moje ciąże będą kończyły się wszystkie kolejne łożyskiem przodującym.
Lekarz mi powiedział :
Ma pani 3 dzieci i już naprawdę dla kogo żyć ,niech to 4 dziecko pozostanie wyłącznie w pani marzeniach ,bo obawiam się ,że kolejnego cudu z uratowaniem podczas porodu może już nie być :sorry2::sorry2::sorry2:
A ja tak bardzo chciałabym jeszcze chłopca ;-):-):-):-)

dokladnie Ewask ma racje jezeli to 3/4 tydzien to nie ma bata zeby bylo cos widac na usg... chocby bardzo sie starali... ja bylam teraz we wtorek na usg a byl to 4 tydzien i 5 dni i bylo widac ze cos tam sie dzieje ale ni bylo widac jeszcze na tyle zeby mogl mi lekarz pokazac... wiec zmien tego lekarza na litosc boska

reklama
Mamo Natalki nie ma się co załamywać, skoro to 3-4 tydzień, to tak jak dziewczyny mówią wcale nie musi być widać serduszka, a poza tym to coś nie tak jest, przecież trzeba zrobić drugą betę.
Ja nie rozumiem, jak u mnie lekarz nie był pewien to poszłam do szpitala na usg i drugą betę i miałam wynik w ciągu godziny.
A co ta lekarka dokładnie Ci powiedziała?

Do góry