reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Kindzia ja ratuje sie mocna kawa :tak:
jeszcze u nas w klatce wymieniaja piony wrrr :wściekła/y: hałas taki ze oszalec mozna ...

to ja poproszę też mocną kawę :-)

OMG to masz hałas niezły! ja pamiętam, jak u mnie na klatce zaczęłi zrywać kafelki bo się okazało, że odpadają :) to mi napierdzielali od 7 rano! aż wyszłam i im powiedziałam że mogliby później zaczynać :)

KIndzia prosze :)

kawa2.jpg
ojjj oni tez zaczeli juz od 7 ... :wściekła/y: wrrr za godzine ide do tesciowej bo wytryzmac nie mozna ...:wściekła/y:

Ja kawkę już piłam, ale chętnie wypiję z Wami jeszcze jedną :)

Siedzę w pracy i nie mam motywacji by wziąć się za coś konkretnego... Ale trzeba, więc zmykam narazie. Będę z Wami za jakąś godzinkę. Więc któa tą kawę robi? Monila-mogę się poczęstować tą Twoją? :)

Hej
Ja tez piję:tak: i robię czapuchę dla siebie na wiosnę.

Dziewczyny juz pisałam o tym.Kupcie sobie melatoninę.Ona jest odpowiedzialna za sen. Jesli jest jej mało to są kłopoty.Trzeba wyrównać poziom. Zupełnie bezpieczna jest.

Dziękuję Monila :* rewelacyjna kawa! Także Nati częstuj się :)

Właśnie Gosia, muszę się skonsultować w sprawie tej melatoniny :D dzięki za przypomnienie

Nati jasne czestuj sie :)

Gosia jeszcze brakuje ci fotela bujanego :) i bedzie super widok Gosia siedzaca w bujaku i szydełkujaca :)

dziewczyny, mam wyniki beta wyszla 261,48... :)
super !!!!
Teraz tylko zrób kontrolnie w piatek ;-)

dzieńdoberek
A u nas nocka ciężka .Mała calutką noc przespala przy cycku ,a ja mam nockę w plecy i chodzę do tyłu :sorry2::sorry2::sorry2:
Za to efekt jest powalający :-D:-D:-D.
Podczas zabawy zajrzałam jej do paszczy ,a tam dwie dwójeczki na wierzchu :szok::szok::szok::szok:
W jedną noc wyszły małej 2 ząbki :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry