reklama
Kindzia ja ratuje sie mocna kawa
jeszcze u nas w klatce wymieniaja piony wrrr hałas taki ze oszalec mozna ...
to ja poproszę też mocną kawę :-)
OMG to masz hałas niezły! ja pamiętam, jak u mnie na klatce zaczęłi zrywać kafelki bo się okazało, że odpadają to mi napierdzielali od 7 rano! aż wyszłam i im powiedziałam że mogliby później zaczynać
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Ja kawkę już piłam, ale chętnie wypiję z Wami jeszcze jedną
Siedzę w pracy i nie mam motywacji by wziąć się za coś konkretnego... Ale trzeba, więc zmykam narazie. Będę z Wami za jakąś godzinkę. Więc któa tą kawę robi? Monila-mogę się poczęstować tą Twoją?
Siedzę w pracy i nie mam motywacji by wziąć się za coś konkretnego... Ale trzeba, więc zmykam narazie. Będę z Wami za jakąś godzinkę. Więc któa tą kawę robi? Monila-mogę się poczęstować tą Twoją?
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Ja tez piję i robię czapuchę dla siebie na wiosnę.
Dziewczyny juz pisałam o tym.Kupcie sobie melatoninę.Ona jest odpowiedzialna za sen. Jesli jest jej mało to są kłopoty.Trzeba wyrównać poziom. Zupełnie bezpieczna jest.
Ja tez piję i robię czapuchę dla siebie na wiosnę.
Dziewczyny juz pisałam o tym.Kupcie sobie melatoninę.Ona jest odpowiedzialna za sen. Jesli jest jej mało to są kłopoty.Trzeba wyrównać poziom. Zupełnie bezpieczna jest.
super !!!!dziewczyny, mam wyniki beta wyszla 261,48...
Teraz tylko zrób kontrolnie w piatek ;-)
dzieńdoberek
A u nas nocka ciężka .Mała calutką noc przespala przy cycku ,a ja mam nockę w plecy i chodzę do tyłu
Za to efekt jest powalający .
Podczas zabawy zajrzałam jej do paszczy ,a tam dwie dwójeczki na wierzchu
W jedną noc wyszły małej 2 ząbki
gosiulek73
mama K&K&A
Monilka oj tak.Przydałby się.
Jutro przyjeżdza teściowa z siostrzeńcem S. Będzie mnie malutko albo wcale przez kilka dni.
Jutro przyjeżdza teściowa z siostrzeńcem S. Będzie mnie malutko albo wcale przez kilka dni.
reklama
Podziel się: