reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ale sie dziewczyny rozpisałyscie :-) Jakbym wiedziała, to też bym się dołączyła...
Mamo Natalki, dziewczyny maja rację...nadzieja zawsze umiera ostatnia. Znienawidziłam ostatnio zwrot "trzeba czekać", ale czasem nic inego nie można zrobić.
As Ori piękna, i jej imię przerobione zdecydowanie piekniejsze :-)
Marka trzymam cały czas kciuki i mocno wierzę razem z Tobą, ze będzie dobrze
Sylwetka życze wytrwałości, bo ja nawet jak się wkurze, to później szybko odpuszczam. Ale czasem trzeba sie "postawić":-)

Ja zaraz jadę na cmentarz. Tak sie cieszę, ze mam jeszcze troszkę wolnego, bo nie wyobrażam sobie siebie teraz w pracy. Zbieram siły. A tak moge popłakać kiedy chcę, a ostatnio wraca wszystko ze zdwojoną siłą. Więc siedzę, oglądam i wspominam chwile kangurowania i dotykania. Dobrze, ze nam tego w szpitalu nie zabraniali.

a ja byłam u gina i mam zapalenie przydatków, jeszcze mi k***a tego nie brakowało. Antybiotyki, globulki, ibuprom. Najprawdopodobniej przeziębiłam...
byłam dzisiaj u psychologa, z inną babką miałam spotkanie, zaczynam terapię behawioralno-poznawczą czy coś w tym stylu.

Jakiś do d... dzień dzisiaj.

reklama
Do góry