reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mamo Natalki, bardzo mi przykro... :( Ciezkie chwile przed Wami...

As, cudowna rodzinka :) I do tego jeszcze macie konika ;)

Wiele nie napisze, bo robie to z kom. Nadal jestem chora...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane
Stała się dla mnie ogromna tragedia,okazało się że nie jestem w ciąży,jest puste jajeczko płodowe
:-((((((
Nic się nie pokazało na monitorze doktorka przypuszcza że było już odrazu puste albo poprostu obumarło.Niechce mi się już żyć!!!!

gosiulek Masz piękne zdolności,śliczna czapeczka
tekla23 Piękne te serca zrobiłaś dla chłopców,aż serce ściska że są tak cudowne.
As 76 piękny koszyczek.

Moja córciu myślałam że będzie inaczej tym razem,myślałam że tym razem utule swój skarb w ramionkach ale Bóg niechce mi dać tego poczuć.Nie mam już sensu w życiu,nie mam żadnego już dla siebie celu.
[*]

Aniołeczki
[*]
U mnie na USG nic nie było widać ,bo było zbyt wcześnie .Dopiero na 2 USG pokazał się pęcherzyk .
Potem okazało się ,że to ciąża wolnozstępująca.
Na pewno to puste jajo?
Jeśli jest puste jajo to jest właśnie jajo ,a nie nic.
Ja już nic z tego nie rozumiem...
A który to tydzień ciąży?

Wiktorku (*)
Kubusiu (*)

Mamo Natalki bardzo mi przykro....

As a Ty jak zwykle po nocach na BB, a rano już na nogach....podziwiam Cię....siostrzyczki śliczne, Klaudia już taka pannica, a Kubuś jaki duży :szok: kiedy on tak urósł?
Piekny masz domek....

Aniołeczki (*)
Dziękuję Bibianko.
To nie mój domek tylko właścicieli stajni,gdzie Ori stoi na hotelu;-)
Mój jest trochę inny ,choć gabarytowo chyba będą podobne.;-)

As ale na pewno też piękny....ja tak marzę o swoim domku, ale nie wiem czy mojego męża przekonam....u nas są strasznie drogie ziemie, tam gdzie kiedys mieszkałam to za cene tutejszej ziemi tam miałabym domek, tak samo z mieszkaniem ja za moje dałam tyle ile tam kosztuje domek szeregowy....a zarobki takie same brrrr....

własnie oglądam PnŚ i ta Czubaszek tak mnie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y: wiecie, ze ona parę razy usuwała ciążę, bo nie chciała być matką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówi zawsze o tym z takim spokojem i że nie ma wyrzutów sumienia:crazy:

tekla ta siwka ma wg papierów na imię ORGIA :szok::-D:-D
Ale nie wyjdę na padok i nie będę drzec się :-Dprzecież ORGIA :-D:-D:-D,to nazywamy ją pieszczotliwie Ori :-D:-D:-D
Bibi mieszkam po samiutką :-DWarszawą w Markach czyli jakieś 10 km od wjazdu do Wawy od strony Pragi.
Tu to dopiero są ziemie drogie :szok::szok::szok:

Ważne ,ze nam się udało wybudować jak jeszcze kasa na to była ,bo teraz takiej kolumbryny byśmy już nie postawili :no::no:
Czubaszek to Czubaszek -olej -będzie zdrowiej dla wszystkich...

Dzien dobry

u mnie noc ciezka ... prawie wogole nie spałam , jak zaczełam wspominac chwile spedzone z moim syneczkiem tak pozniej nie mogłam sie uspokoic i zasnac ....

Bbi co za wstretne babsko:wściekła/y::wściekła/y:

Mamo Natalki a moze rzeczywiscie jets tak jak napisała AS ?? Przytulam cie :*

As witam :)

Karolku syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Witajcie kochane widziałam wywiad z ta całą Czubaszek jak właśnie ze spokojem opowiadala o swoich usuniętych ciążach z tego co kojarzę to były 2 co za wstrętny babsztyl z niej.
Jeżeli moge was prosić to bardzo prosze o modlitwe za maja babcie w niedziele z nią rozmawialam i tak sie cieszyła że w poniedzialek wychodzi ze szpitala a w poniedzialek juz nie miala sily telefonu odebrać tel odebrac najgorsze jest to ze lekarze nie daja juz żadnych szans:( takie to okropne

Mamo Natalki sprawdz to jeszcze bo może to jest młoda ciąża i jeszcze nie widzi ja kilka razy teraz chodziłam do lekarza bo miałam podejrzenie ciąży poza macicznej gdyż lekarka niewidziała pęchęrzyka a później zarodka, ale tak jak Ci pisalam robiłam test Bety i on pokazywał że coś sie dzieje i ciąża sie rozwija więc może znajdz gdzieś laboratorium gdzie nie czeka się 8 dni na wynik i spróbój dzień po dniu zrobić.

Wiktorku kochany mamusia tęskni za Tobą rok temu byłeś ze zmną w brzuszku - kocham Cię(*)
Aniołki(*)

Dziewczynki ja z ta Czubaszek juz wcześniej podobny wywiad widziałam z jednej strony to okropne a z drugiej patrząc przez pryzmat np. Madzi z sosnowca wraz z jej matką, dziecko, które tylko było wrogiem przez całe swoje życie nie kochane przez własna matkę, uważam że lepiej dla niej byłoby aby ta matka ja usuneła w czasie ciaży a nie zabijała, podtruwała i zakopywała w gruzowisku. Nie które kobiety nie chcvą mieć dzieci i nienadają się ale to też nie jest powód do tego aby usuwały ciąża za ciążą powinny się "wykastrować" i tyle. Najgorsze że my za te dziecko oddałybysmy życie i tu jest ta różnica w miłości do dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama
Aj kochane robicie mi tylko jakieś złudne nadzieje,ja juz wiem że to nie będzie nic dobrego.Doktorka stwierdziła że pęcherzyk jest wogóle nie taki jak potrzeba,prędzej czy później wystąpi krwawienie i trzeba będzie z tym iść na szpital.Coś się tam niby pokazało ale jak na ten tydzien to powinien być zarodek o wiele większy.Mówiła że możemy zaczekać na wynik bety i zobaczyć co wykaże.Sama juz niewiem który to tydzień,nie mam głowy do tego już wogóle.

Do góry