reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
Kubusiu malenki(*)(*)(*)
Syneczku Kochany(*)(*)(*)
anioleczki wszystkie w niebie(*)(*)(*)
dziewczyny , ja dzis poszlam zrobic bete i wynik mam odebrac miedzy godzina 15 a 17
Syneczku Kochany(*)(*)(*)
anioleczki wszystkie w niebie(*)(*)(*)
dziewczyny , ja dzis poszlam zrobic bete i wynik mam odebrac miedzy godzina 15 a 17
Monilko wiem ze łatwo powiedzieć ale nie mozesz sie wszystkim denerwować,moze jakies ziołka wyciszajace?zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
Kindzi współczuje tych snow,a jak po rozmowie z psychologiem?
Marka to czekamy na wyniki ...
Kubusiu za wczoraj (***)
Wiktorku za wczoraj (***)
Aniolki (***)
Kindzi współczuje tych snow,a jak po rozmowie z psychologiem?
Marka to czekamy na wyniki ...
Kubusiu za wczoraj (***)
Wiktorku za wczoraj (***)
Aniolki (***)
sylwetka74
Fanka BB :)
Kubusiu
[*]
Ja też dzisiaj coś spać nie mogłam. usnęłam dobrze po 12, a przed 4 już była pobudka. No i dzisiaj ledwo żyję. Na kawie lecę od samego rana, a przede mną jeszcze tylko 21 godzin w pracy
[*]
Ja też dzisiaj coś spać nie mogłam. usnęłam dobrze po 12, a przed 4 już była pobudka. No i dzisiaj ledwo żyję. Na kawie lecę od samego rana, a przede mną jeszcze tylko 21 godzin w pracy
Bishopka, a może właśnie zrosty jej się porobiły nie od noszenia dziecka, tylko od nic nie robienia. Tez bardzo bałam się zrostów i dużo czytałam na ten temat, rozmawiałam z lekarzem i zrosty się robią kiedy po operacji brzucha człowiek mało się rusza. Organy wewnętrzne są wtedy zastane i się zrastają. Gdy jest zapewniona odpowiednia ilość ruchu nie powinno do tego dojść. Gdy przekręcamy się z boku na bok, gdy chodzimy, gdy się schylamy, no i między innymi jak podnosimy dziecko i zajmujemy się nim - organy w nas również się ruszają i wtedy nie ma szans na zrosty. No a jak ona mówiła, że zaczęła małą nosić około 2 mc po operacji to pewnie inne czynności ruchowe też ograniczyła do minimum, bo przecież "ona jest po operacji" i nic nie może robić (znam takie przypadki Dlatego tak ważne jest żeby jak najszybciej po CC wstać, a podczas leżenia kołysać co jakiś czas lekko biodrami.
reklama
witajcie.
Dziewczynki zapalam światełka dla aniołków (*) (*) (*)
Ja po cc nie wstawałam od razu ,bo byłam po silnym krwotoku i założoną tamponadą .Nie mogłam się ruszać do chwili zdjęcia tamponady wewnątrzmacicznej czyli przez 16 godzin leżałam na brzuchu i patrzyłam w sufit
Nie wiem jak ja to zniosłam
Gdy zagrozenie krwotokiem minęło to zaczęli mnie pionizować i wywalili pod prysznic .Potem spacerki do wc były przymusowe co 2 godzinki ,bo trzeba było myć brzuch szarym mydłem
Wklejałam wczoraj kurkę ,ale mi się nie wkleiła .
Dziś więc to czynię .
Moja pierwsza kurka wielkanocna
Dziewczynki zapalam światełka dla aniołków (*) (*) (*)
Ja po cc nie wstawałam od razu ,bo byłam po silnym krwotoku i założoną tamponadą .Nie mogłam się ruszać do chwili zdjęcia tamponady wewnątrzmacicznej czyli przez 16 godzin leżałam na brzuchu i patrzyłam w sufit
Nie wiem jak ja to zniosłam
Gdy zagrozenie krwotokiem minęło to zaczęli mnie pionizować i wywalili pod prysznic .Potem spacerki do wc były przymusowe co 2 godzinki ,bo trzeba było myć brzuch szarym mydłem
Wklejałam wczoraj kurkę ,ale mi się nie wkleiła .
Dziś więc to czynię .
Moja pierwsza kurka wielkanocna
Podziel się: