reklama
Bibiana - też byłam pewna, że nic z tego nie będzie kiedy udałam się na zakup kwiatków itp. do ich wykonania. (ponieważ jestem anty talent) To moje pierwsze stroiki jakie w życiu zrobiłam i powiem Ci, że nie taki diabeł straszny jak go malują, powpychałam, podkleiłam i jakos się udało. Spróbuj a zapewne tez wyjdzie ci pięknie
gosiulek73
mama K&K&A
gosiulek73
mama K&K&A
Ewuś już zamawiają...
Tekla a Ty je robisz na jakimś podkładzie?
Tekla a Ty je robisz na jakimś podkładzie?
Ostatnia edycja:
wiola20121119
Fanka BB :)
Gosiu, czapeczka przepiękna. Masz talent w rękach, korzystaj.
Tekla, Ty również odkryłaś w sobie nowy talent. Piękne te stroiki. Tą są żywe, czy sztuczne kwiaty, bo niestety ze zdjecia nie mogę wywnioskować? Pozwolisz, że zgapię troszkę i dla Wojtusia coś podobnego zrobię?
Tekla, Ty również odkryłaś w sobie nowy talent. Piękne te stroiki. Tą są żywe, czy sztuczne kwiaty, bo niestety ze zdjecia nie mogę wywnioskować? Pozwolisz, że zgapię troszkę i dla Wojtusia coś podobnego zrobię?
reklama
Gosiu, piekna czapeczka :-)
Tekla. cudowne stroiki, masz talent babo, więc nie rozumiem o jakim anty talencie piszesz.
A ja się dzielnie uczę szydełkowania, właśnie jestem na etapie serwetki, potem bedę próbowała czapki. Mojemu G, bardzo się podobał strój Karolinki, komplecik z sukieneczką, co zrobiła As. Więc mam cel i na to tylko 3 m-ce :-)
Tekla. cudowne stroiki, masz talent babo, więc nie rozumiem o jakim anty talencie piszesz.
A ja się dzielnie uczę szydełkowania, właśnie jestem na etapie serwetki, potem bedę próbowała czapki. Mojemu G, bardzo się podobał strój Karolinki, komplecik z sukieneczką, co zrobiła As. Więc mam cel i na to tylko 3 m-ce :-)
Podziel się: