reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Prześliczna jest....Tak to prawdziwy cud ale i Twoja wiara wielka:tak:
Niech szybko przyjdzie ten dzień kiedy Kubuś nie będzie wracał do starej szkoły.:tak:

A to moje dzisiejsze dzieło.
Zobacz załącznik 530660
Teraz będę robiła dla dziewczynki.

As a wiesz kogo Bibi nosi pod sercem?
Śliczne te czapy
Nie mam pojęcia ,bo dopiero teraz ją namierzyłam :-D:-D:-D
To wątek mojej koleżanki i nieraz na niego zaglądałam :tak::tak:
A wiecie ,że autorka tego wątku ma prawie półroczną córeczkę :confused::confused:
Mała jest cudna !!!

Bibianko ogromne GRATULACJE !!!!!
Dziewczynki suwaczki powstawiajcie :-p:-p:-p
A to moja wczorajsza podstawka pod pisankę

As wiemy mamy z Malinką kontakt:tak: od samego początku.
Karolinka przecudowna i widac że będzie strojnisią, podobna jest do mojej siostry jak była mała, też zawsze w pieknych sukieneczkach, bo inaczej nie mozna było jej ubrac, taka mała damulka z niej była, kiecki jej w głowie :-D

A Kubulek jest wyjatkowy i często sledze jego losy, teksty ma niesamowite i uwielbiam o nim czytać:tak:

Marka Michałek śliczny:tak:

Gosiu :-D:-D tak As nosze pod serduszkiem dwa bąbelki :tak:

Dziewczynki, śliczne maleństwa, a po Karolince widać, że mam szydełkuje :-) piekne buciki, sukienusia i jaki komplecik na zimę.
Ja właśnie zakupiłam swój próbny zestaw do szydełkowania :szok: po obiadku odpalam YT i się uczę :-D a czy kiedykolwiek zrobię takie cuda jak Gosia i As ?? wątpię, zawsze jednak czymś się zajmę i do porodu zleci szybciej.

Dzieki Marka. Cudny Twój Michałek. Chyba wszystkie zdjecia wcześniaczkow sa podobne, bo pozycji w których leżą za dużo nie ma.
Macie racje, Wojtus zadziałal.
Dziewczyny śliczne robicie te rzeczy, ale najlepiej wyglądają na modelu. Karolinka to urodzona modelka. :-)

As wiemy mamy z Malinką kontakt:tak: od samego początku.
Karolinka przecudowna i widac że będzie strojnisią, podobna jest do mojej siostry jak była mała, też zawsze w pieknych sukieneczkach, bo inaczej nie mozna było jej ubrac, taka mała damulka z niej była, kiecki jej w głowie :-D

A Kubulek jest wyjatkowy i często sledze jego losy, teksty ma niesamowite i uwielbiam o nim czytać:tak:

Marka Michałek śliczny:tak:

Gosiu :-D:-D tak As nosze pod serduszkiem dwa bąbelki :tak:
WOW SZAŁ JUHUUUUUU :-D:-D:-D:-D:-D
No nie mogę
Ale CZAD !!!! SUPER !!!!!
Jeszcze raz moje podwójne GRATULACJE !!!!
Spokojnej ciąży Ci życzę ,a potem to już będzie tylko urwanie głowy !!!! :-D:-D:-D

Dziewczynki, śliczne maleństwa, a po Karolince widać, że mam szydełkuje :-) piekne buciki, sukienusia i jaki komplecik na zimę.
Ja właśnie zakupiłam swój próbny zestaw do szydełkowania :szok: po obiadku odpalam YT i się uczę :-D a czy kiedykolwiek zrobię takie cuda jak Gosia i As ?? wątpię, zawsze jednak czymś się zajmę i do porodu zleci szybciej.
Zanim się obejrzysz to będziesz robiła lepiej ode mnie ;-):-):-)
Ja jeszcze trochę koszyczków porobię ,może jakieś kurki ,kurczaczki jeszcze sama nie wiem dokładnie i muszę wracać do wyszywania ,bo mam obraz prawie na wykończeniu ;-):-):-)

Dziewczynki piękne te Wasze maleństwa
Teraz swoją pięknością zdobią niebo :tak::tak:

To jeszcze i tę pokażę.Mam tylko biała i niebieską włóczkę stąd takie kolory.
IMG_7487 (640x520).jpg

reklama
Do góry