reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
wiolu, wiem ze Ci ciezko ja tez mam takie dni chyba kazda z nas...
ja mam zdjecia po Michalku , bo opaska na reke i karteczka z inkubatora nie byla jego ...tylko lekarz w biegu napisal jak moj M. byl po odbior wynikow z sekcji wiec choc te zdjecia mam ... i zrobilam sobie z nich filmik na ktorym zawsze placze jak go oglada... musimy przejsc przez te ciezkie chwile a bycie tutaj z dziewczynami naprawde dodalo mi sily...
dziekuje wam moje Kochane Kobietki:*:*:*
ja mam zdjecia po Michalku , bo opaska na reke i karteczka z inkubatora nie byla jego ...tylko lekarz w biegu napisal jak moj M. byl po odbior wynikow z sekcji wiec choc te zdjecia mam ... i zrobilam sobie z nich filmik na ktorym zawsze placze jak go oglada... musimy przejsc przez te ciezkie chwile a bycie tutaj z dziewczynami naprawde dodalo mi sily...
dziekuje wam moje Kochane Kobietki:*:*:*
gosiulek ślicznaZrobiłam swoją pierwszą czapeczkę na szydełku.Pochwalę się....
Gdyby któraś nie wiedziała to to białe z czarnym to piłka
Zobacz załącznik 530485
I musze Was w koncu nadrobić
Ja też szydełkuję ,ale pewnie pamiętasz z CPP ;-)
Bibianko nadal masz rączkę Filipka odbitą na szybie ?
Jak ja Wam zazdroszczę ,że chociaż przez chwilę miałyście swoje maleństwa .
Ja mam 4 aniołki i po żadnym ani śladu .Jedyny ślad to ból w sercu ....
Witajcie ,bo nawet się tu nie przywitałam .
Świnia ze mnie
gosiulek73
mama K&K&A
As witaj.
O oooo tak Ty to już jestes stara szydełkowiczka Kiedy ja będę podobnie robi???
Powiedz jak Twoja śliczna Karolinka i Kubuś? Czytałam ze szkołę zmienia...
wiola20121119
Fanka BB :)
wiola20121119
Znalazłam swoją motywację. Chłopcy wrócili wcześniej ze szkoły z przemoczoną koleżanką. Musiałam wszystkich wysuszyc, ogrzać, napoić i zaraz ich nakarmię. I mam co robić. Tak sie cieszę, ze im odwołali lekcje, bo musiałam się wziaść w garść, inaczej chybabym siedziała i ryczała cały czas.
Bibiana
Wiola jaki Wojtuś malusi....łezka w oku się kręci....cudowny, taki dzielny....
Wiem jak mi było lżej gdy oglądałam zdjęcia, filmiki....przytulałam się do jego ubranek które oststni raz miał na sobie....spałam z jego pieluszką, z którą on zasypiał ostatni raz....jego smoczek zawsze miałam pod poduszką....teraz prawie po 2 latach już tak bardzo tego nie potrzebuje...zdjęcia oglądam rzadko, a jego rzeczy są w specjalnym pudełku i zawsze kiedy mam ochotę zaglądam tam....
As witaj tutaj oj okno już umyłam....ale te zdjęcia zostały....dziękuję kochana za pamięć, opowiadaj jak Karolinka? ostatnio widziałam jej filmiki cudowna jest
Wiem jak mi było lżej gdy oglądałam zdjęcia, filmiki....przytulałam się do jego ubranek które oststni raz miał na sobie....spałam z jego pieluszką, z którą on zasypiał ostatni raz....jego smoczek zawsze miałam pod poduszką....teraz prawie po 2 latach już tak bardzo tego nie potrzebuje...zdjęcia oglądam rzadko, a jego rzeczy są w specjalnym pudełku i zawsze kiedy mam ochotę zaglądam tam....
As witaj tutaj oj okno już umyłam....ale te zdjęcia zostały....dziękuję kochana za pamięć, opowiadaj jak Karolinka? ostatnio widziałam jej filmiki cudowna jest
Karolisia to mały cud .As witaj.
Kuba to cud nad cudy w swej niedoskonałości jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem.
kurczę nie wyobrażam sobie innego Kuby
Jak na razie szkołę zmieniliśmy ,ale Kubuś jest na okresie próbnym .
To prywatna szkoła ,więc i dbanie o dzieci inne .
Psycholog powiedział ,że przełom będzie dopiero wtedy ,gdy Kubuś zacznie mówić o obecnej szkole ,a nie o tamtej ,gdzie go tak gnębili...
Czekam zatem na ten dzień
Karolinka to sama radość .To dziecko z nieba mi spadło
Jest wymodlona to fakt ,ale nie sądziłam ,że wymodlić można również charakter dziecka .
tu kilka fotek małej .
Na kilku fotkach Karolka w szydełkowych ubrankach mojego wykonania ;-)
Załączniki
gosiulek73
mama K&K&A
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
Podziel się: