reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wiolu, wiem ze Ci ciezko ja tez mam takie dni:( chyba kazda z nas...
ja mam zdjecia po Michalku , bo opaska na reke i karteczka z inkubatora nie byla jego ...tylko lekarz w biegu napisal jak moj M. byl po odbior wynikow z sekcji:( wiec choc te zdjecia mam ... i zrobilam sobie z nich filmik na ktorym zawsze placze jak go oglada... musimy przejsc przez te ciezkie chwile a bycie tutaj z dziewczynami naprawde dodalo mi sily...
dziekuje wam moje Kochane Kobietki:*:*:*

Zrobiłam swoją pierwszą czapeczkę na szydełku.Pochwalę się....
Gdyby któraś nie wiedziała to to białe z czarnym to piłka:-D
Zobacz załącznik 530485

I musze Was w koncu nadrobić
gosiulek śliczna :-D:-D
Ja też szydełkuję ,ale pewnie pamiętasz z CPP ;-)

Bibianko nadal masz rączkę Filipka odbitą na szybie ?

Jak ja Wam zazdroszczę ,że chociaż przez chwilę miałyście swoje maleństwa .
Ja mam 4 aniołki i po żadnym ani śladu .Jedyny ślad to ból w sercu ....

Witajcie ,bo nawet się tu nie przywitałam .
Świnia ze mnie :-p:-p:-p

As witaj.
O oooo tak Ty to już jestes stara szydełkowiczka:-D Kiedy ja będę podobnie robi???

Powiedz jak Twoja śliczna Karolinka i Kubuś? Czytałam ze szkołę zmienia...

DSC02289.jpg
Dziekuję dziewczyny, z Wami naprawdę lżej. Zwłaszcza gdy sie siedzi samemu w domu.

Znalazłam swoją motywację. Chłopcy wrócili wcześniej ze szkoły z przemoczoną koleżanką. Musiałam wszystkich wysuszyc, ogrzać, napoić i zaraz ich nakarmię. I mam co robić. Tak sie cieszę, ze im odwołali lekcje, bo musiałam się wziaść w garść, inaczej chybabym siedziała i ryczała cały czas.

Wiola jaki Wojtuś malusi....łezka w oku się kręci....cudowny, taki dzielny....
Wiem jak mi było lżej gdy oglądałam zdjęcia, filmiki....przytulałam się do jego ubranek które oststni raz miał na sobie....spałam z jego pieluszką, z którą on zasypiał ostatni raz....jego smoczek zawsze miałam pod poduszką....teraz prawie po 2 latach już tak bardzo tego nie potrzebuje...zdjęcia oglądam rzadko, a jego rzeczy są w specjalnym pudełku i zawsze kiedy mam ochotę zaglądam tam....

As witaj tutaj:tak: oj okno już umyłam....ale te zdjęcia zostały....dziękuję kochana za pamięć, opowiadaj jak Karolinka? ostatnio widziałam jej filmiki:-D cudowna jest:tak:

As witaj.
O oooo tak Ty to już jestes stara szydełkowiczka:-D Kiedy ja będę podobnie robi???

Powiedz jak Twoja śliczna Karolinka i Kubuś? Czytałam ze szkołę zmienia...
Karolisia to mały cud .
Kuba to cud nad cudy w swej niedoskonałości jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem.
kurczę nie wyobrażam sobie innego Kuby :no::-D:-D:-D
Jak na razie szkołę zmieniliśmy ,ale Kubuś jest na okresie próbnym .
To prywatna szkoła ,więc i dbanie o dzieci inne .
Psycholog powiedział ,że przełom będzie dopiero wtedy ,gdy Kubuś zacznie mówić o obecnej szkole ,a nie o tamtej ,gdzie go tak gnębili...
Czekam zatem na ten dzień :tak::tak:

Karolinka to sama radość .To dziecko z nieba mi spadło :tak::tak:
Jest wymodlona to fakt ,ale nie sądziłam ,że wymodlić można również charakter dziecka .:-D:-D:-D
tu kilka fotek małej .
Na kilku fotkach Karolka w szydełkowych ubrankach mojego wykonania ;-)

Załączniki

• 20121205800.jpg
    20121205800.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0027.jpg
    DSC_0027.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0111.jpg
    DSC_0111.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 53
Prześliczna jest....Tak to prawdziwy cud ale i Twoja wiara wielka:tak:
Niech szybko przyjdzie ten dzień kiedy Kubuś nie będzie wracał do starej szkoły.:tak:

A to moje dzisiejsze dzieło.
IMG_7485 (426x640).jpg
Teraz będę robiła dla dziewczynki.

As a wiesz kogo Bibi nosi pod sercem?

reklama
Do góry