reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu To Kacperek sie cieszy z wyjścia na dwor, wiem jak moja Julia jak była teraz chora to tylko pytała kiedy wyjdzie bo sie dusi w domu , a u nas duzo sniegu wiec jeździ na sankach teraz,

Mamo Natalki to bardzo długo się czeka 8 dni????????? okropnie

reklama
Wydaje mi się Kindzi, że szkoda pieniędzy, tym bardziej, że to chyba Twoje pierwsze poronienie, a po drugie aberracja może dotyczyć faceta.

Czesc dziewczyny

Dasia najlepszego dużo miłości i spełnienia marzeń
Marka ogromne gratulacje!
MamoNatalki kurczę co to za laboratorium u na beta jest najpoxniej na drugi dzien!

Kurczę martwie się od dzieciaczki moje grypa panuje jelitówka panuje .Gabrysia miałam szczepić 11 grudnia i do dziś Go nie zaszczepiłam bo to katar to kaszel i tak non stop
Lidii jeszcze ten tydzien i ma dwa tygodnie ferii nie mam pojęcia co z nią robić,ale przynajmniej się wyspimy:-D
Byliśmy ostatnio na pierwszej wspólnej wycieczce czyli pojechaliśmy we czwórkę do Zatoru do krainy świetego Mikołaja Lidzie nie zafascynowało a Gabryś wycieczkę przespał:-D
Cieszę się bo mój mąz prawdopodobnie od poniedziałku pojdzie do pracy całe szczęscie bo cały miesiąc na bezpłatnym nie uśmiechało nam się

Gosiulek zapomniałam napisać piękne robisz branzoletki kurczę z chęcia bym kupiła jakąś ale na allegro widzę tylko jedną

Światełka dla Naszych Aniołeczków

Alanku(*)
Andrzejkowi(*)
KArolkowi(*)
Amelka(*)
Iskiereczka Bishopki(*)
Wiktorek(*)
Olga(*)

Ostatnia edycja:
Marka, wspaniała wiadomość!!! Ogromne gratulacje!

Mamo Natalki, 8 dni? Szok! U mnie w szpitalu wyniki są po 1 godzinie.
Twój lekarz liczy wiek ciąży od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki i to jest absolutnie normalne. Jesli natomiast przypuszczasz lub jesteś pewna ze owulacja ci sie przesunęła o kilka dni/tygodni to po prostu odejmij dwa tygodnie od dnia owulacji i od tego dnia licz początek ciąży.

Kindzi, o "chamie" zapomnij i nie ciagnij go na żadne badania bo to nie ma sensu. Z nim już i tak nie będziesz tworzyć rodziny po tym wszystkim... Życzę Ci żeby na Twojej drodze pojawił sie wspaniały mężczyzna, z którym będziesz miała gromadke zdrowych dzieci :)

Ja jestem totalnie chora. Od trzech dni leze z gorączka prawie 41 stopni! Dzis już jest trochę lepiej ale czuje sie umierajaca...

Ostatnia edycja:
Bishopka to moje pierwsze i mam nadzieję, że ostatnie... jedna lekarka mi powiedziała, że skoro moja mama miała 2 poronienia, to mogę takie badania zrobić.

Dzięki Pola :) macie wszystkie rację, trzeba iść do przodu! A te choróbska są okropne! Pola dużo zdrowia :D

Bishopka to moje pierwsze i mam nadzieję, że ostatnie... jedna lekarka mi powiedziała, że skoro moja mama miała 2 poronienia, to mogę takie badania zrobić.

Dzięki Pola :) macie wszystkie rację, trzeba iść do przodu! A te choróbska są okropne! Pola dużo zdrowia :D

Dziwne :szok: bo jak ja się starałam o badania na nfz po poronieniu, to mi powiedziano, że muszą być dwa poronienia u mnie, członkowie rodziny nie mają na to wpływu. Może teraz to się zmieniło.

reklama
Do góry