reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam was kochane kobietki
Dzisiaj własnie wykonałam to badanie beta ale niestety wynik będzie dopiero za 8 dni co mnie bardzo zdziwiło,mówiła że musza wysłac go dalej i dlatego trzeba tak czekać.Tak czy tak to i mnie szpital nie uniknie.Mój lekarz jest ordynatorem szpitala i mając pewne wątpliwości wysyła mnie na rutynowe badania a tam mi wszystko zrobią,bo jeszcze nie miałam ani jednego badania zrobionego od kąd jestem w ciąży.Ja jestem dobrej myśli,a tym bardziej że z mężem liczyliśmy,a dzieci nie robią się z powietrza skoro nie współżyliśmy w listopadzie a tym bardziej że test był negatywny.Naszym zdaniem zaszłam później w ciążę,a lekarz mi policzył nawet jak jeszcze miałam miesiączkę to doliczył te dni.A w okres współżycia nie było,później te leki króre mi przepisał.Więc jakim cudem by mogło byc inaczej??

Aniołeczki
[*]
Nataleczko kochana
[*]

reklama
Marka bardzo,bardzo się cieszę Kochana...:-) Trzymam kciuki za szczęsliwe 8miesięcy.

Mamo Natalki to jest chore.8 dni:szok: Przeciez czasami to jest sprawa na cito_Od tego wiele zalezy.Czasami nawet zycie.Jak to możliwe że 8dni ????

marka1307 Wspaniała wiadomość!!!!!!
gosiulek73 No własnie 8 dni,niestety ale tyle treba czekać,tutak w laboratorium tak mi mówili,zaglądała w ten swój kajet i tak powiedziała :-(

reklama
Do góry