reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam dziewczyny

Przepraszam ze ostatnio malo sie włączam do dyskusji ale odkąd mnie rozlozylo ledwo żyje, tyle co zdążę troche nadrobić co piszecie to znow pełno
Juz mam dosc tego kataru, kaszlu itp nawet antyb średnio pomógł.a od pn wróciłam do pracy i znow wszyscy na mnie kaszla,pluja i wysiewaja te świństwa;( a jak wracam do domu padam na pysk

Kingus witaj ;*** tesknilam
Marka jeszcze raz wielkie gratulacje ;)

Synku (***)
Aniolki ktore miały rocznice (***)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Kaju super że u Was coraz lepije:tak: Buziaczki dla Filipka

Frogusia zdrowiej.Ja tez jeszcze kaszlę.

Wiola,Beatka witajcie

Ja siedzę i robię bransoletki. Do tego nauczyłam się/uczę robić na szydełku wiec mój czas bardzo się skurczył...

Miłego dnia

Beatko Wiolu Witajcie u nas....

Mamo Natalki i jak u ciebie?

Kaju super że juz w domku, bedzie coraz lepiej zobaczysz....Filipek jeszcze malutki więc często je żeby szybko być większym:tak:

Frogusiu nie dobrze że tak długo Cię trzyma :no:

Gosiu szydełkowanie fajna sprawa, moja mama kiedys mnie uczyła, ale już zapomniałam jak to sie robi, pochwal się później swoimi dziełami, pamiętasz Kłaczka z cpp? ona super szydełkuje

witajcie kochane moje

Bibianko dziękuje Ci za to twoje zainteresowanie.U mnie nawet jest wszystko dobrze,tylko troszkę się martwię tym wszystkim.Mam wielką nadzieję że mój maluszek do poniedziałku podrośnie bo jeśli nie to źle będzie to wróżyć wszystko.Codziennie się modlę abym tylko nie straciła swojej istotki malutkiej.Nie boli mnie brzuch,nie mam plamień,czuję się bardzo dobrze więc czuję że z moim maluszkiem jest tak samo jak i ze mna.Nie mam żadnych złych objawów.

Wszystkim aniołeczkom
[*]
Natalko moja słodziutka
[*]

o, szydełkowanie :-) Ja właśnie wczoraj mojemu mężowi powiedziałam, że chciałabym się nauczyć szydełkować, spytał mnie z szyderczym uśmiechem na twarzy, a co takiego, więc odpowiedziałam, że dla Niego stringi :-) i odechciało mi się szydełkować. Ale szczerze powiem, że tak się nudzę, nie wiem co mam z sobą zrobić, co rusz szukam zajęcia, ale nie wiem za co się wziąć :baffled: A jeszcze przede mną 3 m-ce. Myślałam o praniu rzeczy dla maluszka, ale to jeszcze za wcześnie i robota na góra 3 dni. Może mi coś doradzicie ?? Coś przyjemnego z pożytecznym.

Forgusiu, zdrówka życzę i uważaj na siebie, bo to cholerstwo lubi przerodzić się w zapalenie oskrzeli, płuc.

Kaju, witaj i zaglądaj opowiadając o Filipku w wolnych chwilach.

Dzien dobry :-)

Kaja ciesze sie ze u was wszystko wporzadku :-) buziaki dla was :*

Bishopka szydełkowanie dobra sprawa :tak: bo tak jak Gosia napisała bedziesz mogła robic cudenka dla maluszka i zarabiac .. no i relaksowac sie przy tym :-D korzystaj z tego lenistwa ;-)

Karolku moj (*) tak bardzo Cie kochamy i tesknimy :-(
Aniołeczki (*)

Karolku (*)

Jejku podziwiam Cie Gosiu za cierpliwosc przy szydelkowaniu, ja bym nie dala rady, nie mam cierpliwosci...

Magdus ja tez jestem podziebiona jak mnie rozlozylo po swietach tak trzyma do tej pory, bire juz trzeci antybiotyk i nic nie pomaga...zostala mi chrypla i katar a lekarz rozklada rece i nie wie co dalej,robil mi dwa razy testy na grype normalna i swinska ale sa ujemne na szczescie.Ja tez bardzo tesknilam ;*

Hej dziewczynki mam do was pytanie takie z innej beczki ;) lokator w polowie stycznia zwalnia mi mieszkanie a umowe dalam im na czas nieokreslony czy powinnam im dac jakies wypowiedzenie dodam ze to oni chca sie wyprowadzic

reklama
Do góry