reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ludzie marzą o Aniołach,
ja jednego trzymałam w ramionach...
Śpij Aniołku niebios słoneczko,
z chmur Ci zrobią przytulne łóżeczko.
Przygasną na chwilę gwiazdy na niebie,
aby przypadkiem nie zbudzić Ciebie.
Skrzydła anielskie okryją Cie same,
a Ty śpij czekając na tatę i mamę.

Bardzo Cię kochamy!!!

Nataleczko
[*]

Kaju jeszcze raz wielkie gratulacje ;))) Filipku witaj na świecie - wreszcie sie Ciebie e- ciotki doczekały ;))) rośnij duży i zdrowy ;***

Bibi jak sie czujesz??

Mamo Natalki nie denerwuje sie bo to złe wpływa na dzidzie, poczekaj do wizyty u lekarza

Synku (***) kocham Cię
Amelko (***)
Aniolki (***)

Witam was mamuśki jastem monika8305 musialam założyć nowe konto ponieważ z tamtego nie mogłam sie zalogowac w żaden sposób nawet nadanie nowego hasła nie pomogło mimo to Gosiu dziękuję za pomoc :)

Wielkie gratulacje dla rozpakowanych mamusiek i kciukasy za staraczki :)

A juz mam nowy to jest git :)
A u mnie w domu szpital mi troszke przeszło to chłopaki sie rozłożyli Fabian miał w nocy 39.5 temperatury kacper o stopień mniej dzis byłam z nimi u lekarza jest osłuchowo czysto tylko gardła czerwone i kaszel strasznie ich męczy eh dość już tych chorób precz z nimi

reklama
My mamy antybiotyk od soboty...ale widzę że inhalacje i syrop z cebuli najbardziej podziałały bo Kacprowi przechodzi a mi nie.Ja nie robię sobie inhalacji i nie piję syropu.

edit. Jeszcze oklepuję go.

Ostatnia edycja:
Do góry