reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mamo Natalki, wydaje mi się, że to jelita :-( przykro mi, że Cie rozczarowałam, ale to wczesna ciąża i raczej nie jest to tak słyszalne. Jednak serce Twojej fasolki bije, wierzę w to. Nie martw się i nie "czaruj", bo złe myśli przyciągają zło.

reklama
No własnie Mamo Natalki nie ma się co martwić na zapas.

Chciałybyście widzieć co się dzieje u mnie w pracy :D szefostwo nie tylko wyzywa się oficjalnie od "po****nych" - przepraszam za słowo, to cytat :D ale! dochodzi już do przepychanek i rękoczynów :szok: mówię Wam, przednio :) chyba za dużo brazylijskich telenoweli ...

Wszystkim Anolkowym mamom bardzo wspolczuje.....nigdy nie stracilam dziecka,tylko jedynie moge sie domyslac jaki to bol i cierpienie...tulam was wszystkie, jestescie bardzo dzielne:)

Vi Witam:-);-)

Nie no musialam tu sie odezwac,bo nie wierze w to co czytam:sorry2:
Pam pamietam Cie z naszego forum"Mamy z Irlandii" i tam raczej nie wypisywalas takich "glupot".
Przepraszam za to slowo,ale w tym momencie tylko to mi sie cinie na usta.
Wspolczuje Ci bardzo straty maluszka,ale prosze Cie nie pisz i nie wciskaj kitu ludzia ze przez tydzien Ci ja przynosili:no::dry:
Moja kolezanka tez urodzila coreczke martwa w 18 tyg.zaraz po porodzie sie jej spytali czy chce zobaczyc,ale ona nie chciala i tyle.Potem nikt sie jej nie pytal.Dzieciatko zabrali,a ona wyszla ze szpitala za dwa dni jakos.
Piszesz ze mieszkalas kolo Portlaoise..wiec w ktorym szpitalu sie do dzialo? w Portlaoise?w jakim miasteczku mieszkalas?

Pozdrawiam

Witam laseczki w ten ciepły poranek, u mnie 6 stopni :szok:

Dziś jadę z moją nastolatką na sesję zdjęciową kiedyś wzięła udział w castingu i przysłali nam zaproszenie na sesję. Podpisuje się z tą firmą umowę, a oni przez rok czasu "obracają" zdjęciami, zamieszczają je na swojej stronie. Może będę miała gwiazdę w rodzinie :-D Jeszcze będziecie prosić o autografy :cool::-D:-D:-D

Kajusiu Kochana GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Filipku - witaj po drugiej stronie brzuszka :-D :)
Ale wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niby się spodziewałyśmy, ale mały tak sie trzymał Mamy ... więc niespodzianka ... :D

Mamo Natalki - nie stresuj się dodatkowo, bo to nie pomoże. Wiem, ze łatwo mówić, ale wierz, że będzie dobrze. Może właczysz dzieciątko do modlitwy Różańcowej? Jeśli chcesz dam namiary.

Bishopka - czekamy na zdjątko córci jeśli można ;) Możesz wkleić na zamknietym?

Amelko (***)
Januszku (***)
Aniołeczki (***)

Ostatnia edycja:
Witam kochane :*

Kaja kochana ogromne Gratulacje !!!! bardzo ciesze sie ze wszystko wporzadku !!!! Buziaki dla Was !!!:-):-):-)

Bishopka trzymam kciuki za core :-)

reklama
Elomelo, wklejone.

Kaju, wielkie gratulacje i buziaki dla Ciebie i Filipka :-)
indeks.jpg

Do góry