Mamo Natalki, wydaje mi się, że to jelita :-( przykro mi, że Cie rozczarowałam, ale to wczesna ciąża i raczej nie jest to tak słyszalne. Jednak serce Twojej fasolki bije, wierzę w to. Nie martw się i nie "czaruj", bo złe myśli przyciągają zło.
reklama
No własnie Mamo Natalki nie ma się co martwić na zapas.
Chciałybyście widzieć co się dzieje u mnie w pracy szefostwo nie tylko wyzywa się oficjalnie od "po****nych" - przepraszam za słowo, to cytat ale! dochodzi już do przepychanek i rękoczynów mówię Wam, przednio chyba za dużo brazylijskich telenoweli ...
Chciałybyście widzieć co się dzieje u mnie w pracy szefostwo nie tylko wyzywa się oficjalnie od "po****nych" - przepraszam za słowo, to cytat ale! dochodzi już do przepychanek i rękoczynów mówię Wam, przednio chyba za dużo brazylijskich telenoweli ...
Wszystkim Anolkowym mamom bardzo wspolczuje.....nigdy nie stracilam dziecka,tylko jedynie moge sie domyslac jaki to bol i cierpienie...tulam was wszystkie, jestescie bardzo dzielne
Vi Witam:-);-)
Nie no musialam tu sie odezwac,bo nie wierze w to co czytam
Pam pamietam Cie z naszego forum"Mamy z Irlandii" i tam raczej nie wypisywalas takich "glupot".
Przepraszam za to slowo,ale w tym momencie tylko to mi sie cinie na usta.
Wspolczuje Ci bardzo straty maluszka,ale prosze Cie nie pisz i nie wciskaj kitu ludzia ze przez tydzien Ci ja przynosili
Moja kolezanka tez urodzila coreczke martwa w 18 tyg.zaraz po porodzie sie jej spytali czy chce zobaczyc,ale ona nie chciala i tyle.Potem nikt sie jej nie pytal.Dzieciatko zabrali,a ona wyszla ze szpitala za dwa dni jakos.
Piszesz ze mieszkalas kolo Portlaoise..wiec w ktorym szpitalu sie do dzialo? w Portlaoise?w jakim miasteczku mieszkalas?
Pozdrawiam
Vi Witam:-);-)
Nie no musialam tu sie odezwac,bo nie wierze w to co czytam
Pam pamietam Cie z naszego forum"Mamy z Irlandii" i tam raczej nie wypisywalas takich "glupot".
Przepraszam za to slowo,ale w tym momencie tylko to mi sie cinie na usta.
Wspolczuje Ci bardzo straty maluszka,ale prosze Cie nie pisz i nie wciskaj kitu ludzia ze przez tydzien Ci ja przynosili
Moja kolezanka tez urodzila coreczke martwa w 18 tyg.zaraz po porodzie sie jej spytali czy chce zobaczyc,ale ona nie chciala i tyle.Potem nikt sie jej nie pytal.Dzieciatko zabrali,a ona wyszla ze szpitala za dwa dni jakos.
Piszesz ze mieszkalas kolo Portlaoise..wiec w ktorym szpitalu sie do dzialo? w Portlaoise?w jakim miasteczku mieszkalas?
Pozdrawiam
Witam laseczki w ten ciepły poranek, u mnie 6 stopni
Dziś jadę z moją nastolatką na sesję zdjęciową kiedyś wzięła udział w castingu i przysłali nam zaproszenie na sesję. Podpisuje się z tą firmą umowę, a oni przez rok czasu "obracają" zdjęciami, zamieszczają je na swojej stronie. Może będę miała gwiazdę w rodzinie Jeszcze będziecie prosić o autografy
Dziś jadę z moją nastolatką na sesję zdjęciową kiedyś wzięła udział w castingu i przysłali nam zaproszenie na sesję. Podpisuje się z tą firmą umowę, a oni przez rok czasu "obracają" zdjęciami, zamieszczają je na swojej stronie. Może będę miała gwiazdę w rodzinie Jeszcze będziecie prosić o autografy
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczynki dzisiaj na świat przyszedł Filipek Kaji.
Wszystko w porządku. Więcej napisze po śniadaniu
Wszystko w porządku. Więcej napisze po śniadaniu
Elomelo
Fanka BB :)
Kajusiu Kochana GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Filipku - witaj po drugiej stronie brzuszka
Ale wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niby się spodziewałyśmy, ale mały tak sie trzymał Mamy ... więc niespodzianka ...
Mamo Natalki - nie stresuj się dodatkowo, bo to nie pomoże. Wiem, ze łatwo mówić, ale wierz, że będzie dobrze. Może właczysz dzieciątko do modlitwy Różańcowej? Jeśli chcesz dam namiary.
Bishopka - czekamy na zdjątko córci jeśli można Możesz wkleić na zamknietym?
Amelko (***)
Januszku (***)
Aniołeczki (***)
Filipku - witaj po drugiej stronie brzuszka
Ale wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niby się spodziewałyśmy, ale mały tak sie trzymał Mamy ... więc niespodzianka ...
Mamo Natalki - nie stresuj się dodatkowo, bo to nie pomoże. Wiem, ze łatwo mówić, ale wierz, że będzie dobrze. Może właczysz dzieciątko do modlitwy Różańcowej? Jeśli chcesz dam namiary.
Bishopka - czekamy na zdjątko córci jeśli można Możesz wkleić na zamknietym?
Amelko (***)
Januszku (***)
Aniołeczki (***)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: