reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kindzi współczuję.Ja od poronienia tez tak mam.Okropny ból.Cały czas jestem wtedy na lekach.
Witam i ja się z kawką
Posprzątałam chlewik, mąż na zakupach, więc teraz mam czas na kawkę i poczytanie.
Gosiu, to odrzucenie od kawy, to albo od antybiotyku, albo od..... zresztą tego Ci życzę.
Współczuję Wam bolęsci brzucha, ja mam @ od 11 roku życia i każda jest bardzo bolesna, bez prochów się nie obejdzie. Teraz mam spokój :-)
Posprzątałam chlewik, mąż na zakupach, więc teraz mam czas na kawkę i poczytanie.
Gosiu, to odrzucenie od kawy, to albo od antybiotyku, albo od..... zresztą tego Ci życzę.
Współczuję Wam bolęsci brzucha, ja mam @ od 11 roku życia i każda jest bardzo bolesna, bez prochów się nie obejdzie. Teraz mam spokój :-)
gosiulek73
mama K&K&A
Bishopka u mnie coś z ciśnieniem się dzieje...Ostatnio jakos podwyzszone stąd po kawie czuję rozdygotanie itp.
Ja aż tak strasznie jeszcze nie miałam. Wczoraj 2 ibupromy max i dzisiaj znów. Wcześniej jak już brałam tabletki przeciwbólowe, to tylko jedną...
A jako nastolatka miałam takie miesiączki, że bez ketonalu się nie obeszło...
Gosiu ja już to pisałam, pamiętam jak mnie odrzuciło od kawy i myślałam, że przez antybiotyk, bo akurat chora byłam... a tu się okazało, że przez coś innego
Dziewczyny, czy Wy coś wiecie na temat badania kariotypu?
A jako nastolatka miałam takie miesiączki, że bez ketonalu się nie obeszło...
Gosiu ja już to pisałam, pamiętam jak mnie odrzuciło od kawy i myślałam, że przez antybiotyk, bo akurat chora byłam... a tu się okazało, że przez coś innego
Dziewczyny, czy Wy coś wiecie na temat badania kariotypu?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiulek73
mama K&K&A
U mnie jest to niemożliwe chyba że przez niepokalane poczęcie
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Witajcie kobietki:-)
Aniołeczki
[*]
Nataleczko najdroższa moja
[*]
Aniołeczki
[*]
Nataleczko najdroższa moja
[*]
reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Aniołki nasze kochane (*)
Dziewczynki ja się czuję lepiej-co do przeziębienia
A co do ciąży....to już gorzej, nie narzekam, ale czuję się taka osłabiona....
Gosiulek Ty się nie smiej, bo ja jak kiedyś siostrze narzekałam że już nigdy w ciązy nie będę, bo coraz rzadziej uprawiamy ten sport to okazało się, że żaląc się byłam już w ciąży
Aniołki nasze kochane (*)
Dziewczynki ja się czuję lepiej-co do przeziębienia
A co do ciąży....to już gorzej, nie narzekam, ale czuję się taka osłabiona....
Gosiulek Ty się nie smiej, bo ja jak kiedyś siostrze narzekałam że już nigdy w ciązy nie będę, bo coraz rzadziej uprawiamy ten sport to okazało się, że żaląc się byłam już w ciąży
Podziel się: