reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Bibi , Ewask kochane wszystkiego najlepszego z okazji imieni :*

u nas Wigilja mineła .. hmm dobrze ... choc przed nia wylałam wiele łez... a to za sprawa pewnej osoby i jej słow wypowiedzianych przez telefon :-( ahh ... no coz rozni sa ludzie ...

dzis idizmey do znajomych a jutro juz powraca normlane zycie .. tzn na rano do pracy a pozniej jedziemy do babci ..;-)

Karolku syneczku moj kochany :*
Aniołeczki (*)

Tekla niesamowite co napisałas;) Twoje chłopaki cały czas są przy Tobie .... A przykład tego miałas wczoraj. Musimy zyc dla naszych maluszkow- One sie ciesza gdy my jestesmy usmiechniete, a martwia gdy placzemy...
Nasz Kubus tez ma takiego Tygryska ale na grobku ale jako pierwszego dostał najpierw Kubusia Puchatka z racji imienia;)

Synku kocham Cię (***)

Cześć Dziewczynki

Tekla musisz słuchać sie swoich Chłopaków ,bo oni wiedzą co jest najlepsze dla mamusi :-)

A u nas ostatnim wigilijnym prezentem była wiadomość, że moja szwagierka jest w ciąży. Piotruś z Kubusiem sie postarali :-)

Witam w ostatnim dniu świąt, mam nadzieję, że Wam jakoś mijają, bo u mnie nieciekawie było. Zmogła mnie choroba i do tego mój pies się rozchorował, tzn. nowotwór dał o sobie znać. Jutro jedziemy z nim na usg i ma być podjęta decyzja. Aż się boję, czy w razie najgorszego ja to jakoś zniosę, jak to wpłynie na ciążę... ech... miłego świętowania i zdrowia wszystkim....

bidulek! mój piesek umarł na zawał rok temu :( moja Kasia strasznie płakała, praktycznie na rękach nam umarł, to było straszne...
Ty się Bishopka nie stresuj, wiesz, że nie możesz...

Ewusie Kochane - dużo zdrówka dla Was!!!

Januszku (***)
Amelko (***)
Michałku (***)
Aniołeczki (***)

Dzisiaj miał być Chrzest Święty naszego maleństwa. Od początku wiedziałam, ze będzie w Św. Szczepana ...
Zawsze jest tyle chrztów. A dzisiaj? Dzisiaj nie było żadnego Chrztu, Paschał nie palił się ...
Wiem, jednak, że dla Ciebie w Niebie Paschał zapłonął milionem świateł ...

Amelko (***)
Michalku (***)
Alanku (***)
Szymonku (***)

Synku (***) tak bardzo za Tobą tęsknię

Trzymalam sie jakos przez te święta ale dzis mam jakiś kryzys ;(((

reklama
Do góry