reklama
Bibi , Ewask kochane wszystkiego najlepszego z okazji imieni :*
u nas Wigilja mineła .. hmm dobrze ... choc przed nia wylałam wiele łez... a to za sprawa pewnej osoby i jej słow wypowiedzianych przez telefon :-( ahh ... no coz rozni sa ludzie ...
dzis idizmey do znajomych a jutro juz powraca normlane zycie .. tzn na rano do pracy a pozniej jedziemy do babci ..;-)
Karolku syneczku moj kochany :*
Aniołeczki (*)
u nas Wigilja mineła .. hmm dobrze ... choc przed nia wylałam wiele łez... a to za sprawa pewnej osoby i jej słow wypowiedzianych przez telefon :-( ahh ... no coz rozni sa ludzie ...
dzis idizmey do znajomych a jutro juz powraca normlane zycie .. tzn na rano do pracy a pozniej jedziemy do babci ..;-)
Karolku syneczku moj kochany :*
Aniołeczki (*)
Tekla niesamowite co napisałas Twoje chłopaki cały czas są przy Tobie .... A przykład tego miałas wczoraj. Musimy zyc dla naszych maluszkow- One sie ciesza gdy my jestesmy usmiechniete, a martwia gdy placzemy...
Nasz Kubus tez ma takiego Tygryska ale na grobku ale jako pierwszego dostał najpierw Kubusia Puchatka z racji imienia
Synku kocham Cię (***)
Nasz Kubus tez ma takiego Tygryska ale na grobku ale jako pierwszego dostał najpierw Kubusia Puchatka z racji imienia
Synku kocham Cię (***)
sylwetka74
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
Tekla musisz słuchać sie swoich Chłopaków ,bo oni wiedzą co jest najlepsze dla mamusi :-)
A u nas ostatnim wigilijnym prezentem była wiadomość, że moja szwagierka jest w ciąży. Piotruś z Kubusiem sie postarali :-)
Tekla musisz słuchać sie swoich Chłopaków ,bo oni wiedzą co jest najlepsze dla mamusi :-)
A u nas ostatnim wigilijnym prezentem była wiadomość, że moja szwagierka jest w ciąży. Piotruś z Kubusiem sie postarali :-)
Witam w ostatnim dniu świąt, mam nadzieję, że Wam jakoś mijają, bo u mnie nieciekawie było. Zmogła mnie choroba i do tego mój pies się rozchorował, tzn. nowotwór dał o sobie znać. Jutro jedziemy z nim na usg i ma być podjęta decyzja. Aż się boję, czy w razie najgorszego ja to jakoś zniosę, jak to wpłynie na ciążę... ech... miłego świętowania i zdrowia wszystkim....
Witam dziewczynki,Ja dopiero teraz ale wszystkim w ostatnim dniu Świat życzę duzo zdrowia, miłości, szcześcia i Bożego Błogosławieństwa.
A Bibi moja imienniczko wszystkiego naj naj naj.
Dziekuje dziewczynki za życzenia imieninowe :-)
Dla Naszych Aniołków(*) milion kolorowych światełek.
A Bibi moja imienniczko wszystkiego naj naj naj.
Dziekuje dziewczynki za życzenia imieninowe :-)
Dla Naszych Aniołków(*) milion kolorowych światełek.
Elomelo
Fanka BB :)
Ewusie Kochane - dużo zdrówka dla Was!!!
Januszku (***)
Amelko (***)
Michałku (***)
Aniołeczki (***)
Dzisiaj miał być Chrzest Święty naszego maleństwa. Od początku wiedziałam, ze będzie w Św. Szczepana ...
Zawsze jest tyle chrztów. A dzisiaj? Dzisiaj nie było żadnego Chrztu, Paschał nie palił się ...
Wiem, jednak, że dla Ciebie w Niebie Paschał zapłonął milionem świateł ...
Januszku (***)
Amelko (***)
Michałku (***)
Aniołeczki (***)
Dzisiaj miał być Chrzest Święty naszego maleństwa. Od początku wiedziałam, ze będzie w Św. Szczepana ...
Zawsze jest tyle chrztów. A dzisiaj? Dzisiaj nie było żadnego Chrztu, Paschał nie palił się ...
Wiem, jednak, że dla Ciebie w Niebie Paschał zapłonął milionem świateł ...
reklama
Podziel się: