reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bishopka bo taka prawda.Pierwsze świeta jednak były trudne...Później już był Kacper więc było łatwiej.

Kacper jeszcze w wigilię głowę rozbił.Na futrynie się zatrzymał.Guz,głowa rozcięta na pół czoła.

reklama
Bishopka bo taka prawda.Pierwsze świeta jednak były trudne...Później już był Kacper więc było łatwiej.

Kacper jeszcze w wigilię głowę rozbił.Na futrynie się zatrzymał.Guz,głowa rozcięta na pół czoła.
U mnie nieszczęścia się nawarstwiły rok po roku, w jednym roku w sierpniu poroniłam. Co prawda w grudniu już byłam w ciąży z Szymkiem, więc był żal, a zarazem radość. Rok później Szymonek zmarł w listopadzie, więc święta były koszmarne, nie muszę pisać jak, a teraz, to już żyję z myślą, iż nic nie mogłam zrobić innego, jak tylko nauczyć się żyć z myślą, że tam gdzie jest, to jest mu lepiej i jest na pewno szczęśliwy. Jak juz pisałam, za sprawą Bibi, powoli, nieśmiało "odebrażam" się i chyba czuję sie troszkę spokojniejsza.

Biedny Kacperek :-( mam nadzieję, że nie trzeba było szyć. Mój Mat, to rok w rok w czerwcu, albo coś sobie łamie, albo rozcina do szycia:crazy: mój G się śmieje, że Mat ma pracę sezonową w pzu :-) bo ból jest nieważny, tylko ile kasy będzie z ubezpieczenia.

Sylwuniu nasza Kochana sto lat,sto lat nam żyj w zdrowiu i szczęściu,radości i miłości.
Marzenia Twoje niech się spełnią wszystkie bo znając Cię podejrzewam że masz wszystkie dobre
;-)
Buziaki Kochana

attachment.php

Ja cieszę się, że już po Świętach, chociaż było lepiej niż w tamtym roku, ale i tak popłakało się troszkę. Martwiłam się o Anię (szwagierkę), bo to przecież pierwsze /święta od śmierci Piotrusia. Ale kiedy po prezentach obwieścili że będzie dzidziuś to od razu lepiej się zrobiło. Bracia się postarali :-)

Sylwetko, wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

bukietslubny11.jpg

reklama
Sylwusiu wszystkiego Naj, Naj, Naj. Ty wiesz czego Ci zycze ;)
U mnie Swieta minely zbyt szybko, ale radosnie i gwarnie. Nasze malenstwo na zawsze zostanie w sercach i zyciu, chociaz dla oczu ziemskich niewidoczne. dziekuje, ze chociaz tak krotko, ale jednak bylo... Jest ...

Do góry