reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Życzę Wam kochane dużo siły i spokoju i oby każda z Nas dostrzegła choć maleńką iskierkę nadzieji i radości!!!

images

Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Córeczko kocham...
[*]

Pola rozmawiałam dziś z mamą, ona poroniła dwa razy, raz przede mną, drugi raz po mnie, ale i tak mam młodszą o 6 lat siostrę i 8 lat młodszego brata...Kochana, zobaczysz, że będzie dobrze, ból tak szybko nie minie, ja wiem, będziesz cały czas pamiętała i żałowała...Mama mi powiedziała, że trzeba zamknąć tamten rozdział, co nie znaczy, że zapomnimy... ale trzeba żyć dalej, skoro Ty żyjesz Pola, to znaczy, że masz żyć, musisz! Dla Aniołka i dla przyszłych pociech... Ja chcę wierzyć, że nasze Aniołki zostały w ten sposób ochronione przed czymś gorszym, co miało je spotkać w przyszłości...Może to dla Ciebie żadne pocieszenie, ale spróbuj w ten sposób na to spojrzeć...Nasze maluszki hasają sobie tam na górze po wiecznie zielonych łąkach... Pola trzymaj się!

Witam kochane :* ahhh jutro znowu wszystkie bedziemy miały mokre oczka :-(

Kochane moje :* chce złozyc wam zycznie Swiateczne .. wiem sama ze te swieta jak i kazde kolejne beda ciezkie ale nie pozostało nam nic innego jak wierzyc ze bedzie dobrze ... tak wiec zycze Wam i waszym rodzina Zdrowych , Wesołych i pogodnych Swiat spedzonych w gronie bliskich :* i aby wasze najskrytsze marzenia i pragnienia zostały spełnione :*
SWIETA.JPG

DeSu - Kto wie czy za rogiem - YouTube

Karolku syneczku moj najukochanszy :* (*)
Aniołeczki (*)
Fasolki(*)

Witam Was kochane kobietki

Każda z Was przesłała piekne świateczne życzenia,pomimo tego co nas spotkało musimy żyć i być dzielne.Niewiem jak ja przezyje te święta,już dzisiaj zaczęła się rozpacz i coraz gorsze chwile.Tak mi brakuje mojego ukochanego skarbka,moja córcia miałaby teraz z dwa miesiące,byłaby takim slicznym maleństwem,a tak to jest w niebie z innymi aniołkami.Dzięki niej mam pod serduszkiem drugie dzieciąteczko,które równiez ogromnie kocham.Ja wiem że ona to sprawiła,abyśmy sie tak z męzem nie smucili,ale jednak tęsknota nie zna granic.
CÓRCIU NASZA UKOCHANA JESTEŚ NASZYM NAJWIEKSZYM SKARBKIEM,BARDZO CIĘ KOCHAMY
[*]

Wszystkim aniołkom w niebie
[*]

Kochane mimo wszystko WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
Jestem tu z Wami ponad rok, ciężko było ale bez Was byłoby jeszcze gorzej...dziękuje :*

A ja w tym roku życzę każdej z Was a zarazem każdej z osobna żeby kolejne święta spędziła ze swoim małym brzdącem który chociaż troszeczkę załagodzi rane po stracie maluszka, dzięki któremu uwierzycie w lepsze jutro

WESOŁYCH ŚWIĄT

Dla Naszych Maluszków
[*]
[*]
[*]

Do góry