reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Życzę Wam kochane dużo siły i spokoju i oby każda z Nas dostrzegła choć maleńką iskierkę nadzieji i radości!!!

images

Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Córeczko kocham...
[*]

Pola rozmawiałam dziś z mamą, ona poroniła dwa razy, raz przede mną, drugi raz po mnie, ale i tak mam młodszą o 6 lat siostrę i 8 lat młodszego brata...Kochana, zobaczysz, że będzie dobrze, ból tak szybko nie minie, ja wiem, będziesz cały czas pamiętała i żałowała...Mama mi powiedziała, że trzeba zamknąć tamten rozdział, co nie znaczy, że zapomnimy... ale trzeba żyć dalej, skoro Ty żyjesz Pola, to znaczy, że masz żyć, musisz! Dla Aniołka i dla przyszłych pociech... Ja chcę wierzyć, że nasze Aniołki zostały w ten sposób ochronione przed czymś gorszym, co miało je spotkać w przyszłości...Może to dla Ciebie żadne pocieszenie, ale spróbuj w ten sposób na to spojrzeć...Nasze maluszki hasają sobie tam na górze po wiecznie zielonych łąkach... Pola trzymaj się!

Witam kochane :* ahhh jutro znowu wszystkie bedziemy miały mokre oczka :-(

Kochane moje :* chce złozyc wam zycznie Swiateczne .. wiem sama ze te swieta jak i kazde kolejne beda ciezkie ale nie pozostało nam nic innego jak wierzyc ze bedzie dobrze ... tak wiec zycze Wam i waszym rodzina Zdrowych , Wesołych i pogodnych Swiat spedzonych w gronie bliskich :* i aby wasze najskrytsze marzenia i pragnienia zostały spełnione :*
SWIETA.JPG

DeSu - Kto wie czy za rogiem - YouTube

Karolku syneczku moj najukochanszy :* (*)
Aniołeczki (*)
Fasolki(*)

Witam Was kochane kobietki

Każda z Was przesłała piekne świateczne życzenia,pomimo tego co nas spotkało musimy żyć i być dzielne.Niewiem jak ja przezyje te święta,już dzisiaj zaczęła się rozpacz i coraz gorsze chwile.Tak mi brakuje mojego ukochanego skarbka,moja córcia miałaby teraz z dwa miesiące,byłaby takim slicznym maleństwem,a tak to jest w niebie z innymi aniołkami.Dzięki niej mam pod serduszkiem drugie dzieciąteczko,które równiez ogromnie kocham.Ja wiem że ona to sprawiła,abyśmy sie tak z męzem nie smucili,ale jednak tęsknota nie zna granic.
CÓRCIU NASZA UKOCHANA JESTEŚ NASZYM NAJWIEKSZYM SKARBKIEM,BARDZO CIĘ KOCHAMY
[*]

Wszystkim aniołkom w niebie
[*]

Kochane mimo wszystko WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
Jestem tu z Wami ponad rok, ciężko było ale bez Was byłoby jeszcze gorzej...dziękuje :*

A ja w tym roku życzę każdej z Was a zarazem każdej z osobna żeby kolejne święta spędziła ze swoim małym brzdącem który chociaż troszeczkę załagodzi rane po stracie maluszka, dzięki któremu uwierzycie w lepsze jutro

WESOŁYCH ŚWIĄT

Dla Naszych Maluszków
[*]
[*]
[*]

Do góry