reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

tekla23 Dziekuje Ci za życzenia i są one oczywiście z wzajemnością dla Ciebie i całej Twojej rodzinki.
A te bałwanki są przecudne,śliczności :-)

reklama
A ja zrobiłam samodzielnie Kubusiowi taką choineczke. Jakość zdjęcia mało rewelacyjna bo robiłam telefonem
DSC00067.jpg

sylwetka74 piękna :) ja chciałam zrobić choineczkę z makaronu jak gosiulek, ale nie mam takich zdolności niestety. Może za rok spróbuję. Kupiłam więc sztuczna na początku jedną większą, ale później stwierdziłam, że na pewno jakaś hiena cmentarna się znajdzie i zabierze taką choinkę :/ więc tamta stoi u nas w pokoju, a dla chłopców przystroiłam 2 mniejsze, żeby i jeden i drugi miał swoją choineczkę w skrzyneczce.

Sylwetka-perwsza klasa. Tez z makaronu, jak Gosi?
Tekla, ja podobnego bałwanka postawiłam Szymusiowi, ale te mrozy chyba uszkodziły baterie bonie działa a przymarzł do pomniczka i nic nie moge zrobic.

sylwetko Śliczna choineczka:D
a jeśli chodzi o te balwanki to właśnie tak jak mówiła mama Szymusia u mnie również chrzestna mojego dzieciatka postawila takie aniolki,to długo to nie poswiecilo.W domu to paliło się to tak wyraznie a na dworze z dnia na dzień coraz słabiej.Później przymarzlo i nie moge teraz z tym niczego zrobić kochana

tekla ja jestem antytalent pod względem plastycznym. Koleżanka, która się zajmuje warsztatami plasycznymi w domu kultury powiedziała że taką choinkę to każdy potrafi zrobić, nawet ja :-)

Iwonka tak, też z makaronu robiłam na stożku styropianowym :-)

Tak sie rozszalałam z robieniem, że właśnie z Igorem drugą skończyliśmy dla naszego Piotrusia. Chłopaki będą mieli jednakowe

moja siostra,chrzestna mojej Nataleczki zrobiła taką choineczkę swiateczną,również kochane własnoręcznie :-) Ta z serduszkiem jest dla mojego skarba.

=UTF-8QZdj=C4=99cie0585=2.jpg=UTF-8QZdj=C4=99cie0586=2.jpg

♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech Święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥

Załączniki

• 8a3a1b78ed.jpeg
    8a3a1b78ed.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny!!!
Mam dziś straszna chwilę załamania. Powinnam dziś być w 32 tyg ciąży, a nie 8 tyg po porodzie.... byłam dziś kilka razy na cmentarzu... ja chce moje dzieci!!! Myślałam, że się jakos trzymam... NIE TRZYMAM SIĘ. Nie wiem jak przezyję te świeta :(

reklama
Tekla tule mocno ;***. Rozumiem Cię doskonale, tez im bliżej świat tym mi trudniej bez mojego Synka ;(( mimo ze to juz 10 mies minęło

Synku (***)

Do góry