reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

bartkowa ja też miałam wziąść całe opakowanie bromergonu... wiem ze nie chce ci sie zyc bo moja Nikola tez byla naszym pierwszym dzieckiem, wiem co czujez bo mialam identycznie jak Ty ale wkoncu znalzlam te forum i dziewczyny:* dzięki którym zaczęłam inaczej patrzeć na swiat (ze kiedys bede miac dzieci) pisalam i wspieraly mnie bardzo mocno, wiec ty tez pisz ile chcesz i co chcesz... zobaczysz ze bedzie latwiej bo masz sie komu wypisac opowiedziec o wszystkim, ja NK nie wchodzilam teraz tez rzadko tam zagladam

a ja dalej cchora:( szukam zajecia caly czas w domu...

reklama
20111126012.jpg
To ta choineczka.Jest niewielka.Ma około 15cm wysokości.W rzeczywistości jest ładniejsza.
Dasia a możesz wrzucić swoją?

Dominika zdrówka...

Bartkowa z tego co wiem nie wysztkie osoby mogą brać bromergan mojej kuzynce nic nie było wzięła przepisaną dawkę, pokarm miała jeszcze ok miesiąca i potem zszedł, mi zszedł bez żadnych leków tan naturalnie, ale mojej kuzynki bratowa wymiotowała źle się czuła pokarm nadal się zbierał miała ponoć jakieś uczulenie na jakiś składnik. Ja bym odstawiła na Twoim miejscu albo spróbuj troszeczkę laktatorem ściągać żeby ulgę poczuć.
Pozdrawiam kochane Dziewczynki przesyłam buziaczki :* :* i światełka dla ANiołków
[*]
[*]
[*]

Witam się dziewczynki:**
bartkowa współczuję z tymi piersiami ja Biomergan brałam całe opakowanie i w sumie siara pojawiła mi się tylko przy porodzie.Dobrze,ze zadzwoniłaś do swojego lekarza od razu,bo myślę,że ściąganie pokarmu mogło by spowodować większy napływ.
gosiulek73 fajna ta choineczka powiem ci ,że bałam się,że te lampki ledowe nie będą się palić na dworzu i podczas mrozow ale my mamy aniołka ledowego u Nicoli już dwa tygodnie się pali. Ja tylko caly czas zastanawiam się co zrobię z tymi świątecznym rzeczami po świętach bo od dziecka jestem uczona,że z cmentarza nie wolno NIC zabierać więc chyba będę musiała wszystko powyzucać do śmietnika a szkoda bo pewnie przez te kilka miesięcy nic się z tym nie będzie działo:((
Co Wy o tym myślicie,czy zabieracie rzeczy do przechowania na np.przyszłą zimę???

gosiulek73 ,sylwetka74 dziękuję no właśnie ja też tak sobie pomyślałam myślę jeszcze nad skrzyneczką którą bym trzymała za pomniczkiem i tam mogłabym wszystko sobie powkładać ale mama mi powiedziała,że pewnie by mi zaraz tą skrzynkę ukradli ,niestety u nas nie ma miejsca na ławeczkę bo tak to by mi brat taka metalową zrobił i do ławeczki przyspawał na kłódeczkę ale raczej zabiorę najwyżej nie wezmę do mieszkania tylko od razu do piwnicy zaniosę w pudełku.

reklama
U mnie pomniczek kończy się zaraz na chodniku a że to jest główny chodnik to tamtędy jeżdzą grabarze i ci od wywożenia śmieci nie mogę nawet takiej cienkiej składanej postawić ;(

Do góry