reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

bartkowa kochana wszystkie przez to przechodziłysmy i nadal przechodzimy.. ja np dłigop nie potrafiłam patrzec na dzieci spotkane na ulicy albo w sklepie.. a na nasza klase nie wchodziłam długo...wiedziałąm ze musze sie pomału przełamywac i zaczac przynajmniej starac sie zyc normlanie...nigdy juz nie ebdzie tak jak wczesniej ale pamietaj ze nasze aniołki czuwaja nad nami i napewno zesla nam kolejen dzieciaczki bo przeciez nasze aniołeczki napewno chca miec rodzenstwo..;)ja do dzis widzac jakies dziecko zastanawiam sie jakby wygladał moj KArolek gdyby był w eieku tego dziecka... i tak juz nam pozostanie do konca...

kochana głowka do gory bedzie dobrze..;* radze ci jesli tylko bedziesz miałą zielone swiatełko od lekarza to starajcie sie o malenstwo... kochana i zajmij sie dzis czyms... hmm moze idz na spacer ... albo do fryzjera....tak zeby odgonic złe mysli...

ja juz włosy wyprostowałam makijaz tez zrobiłam.. jeszcze tylko musze wymyslic w co sie ubrac... i czekam na meza a potem na ksiedza..;;) przychodzi ksiadz ktory robił pogrzeb mojemu Karolkowi..ehh:(

reklama
dziewczyny mam pytanie po wyjściu ze szpitala został mi przepisany "BROMERGON" na zatrzymanie laktacji miałam go brać 7 dni i tyle brałam plus 1 dzień w szpitalu czyli w sumie bralam 8 dni... minął dokładnie tydzień od kiedy go nie biorę a wczoraj wyczułam że moje piersi zrobiły się twarde i wrażliwe jak przed miesiączką... czy to mogą być poczatki zapalenia piersi czy któras z was też miała podobna sytuację...??? proszę o szybkie odp. bo zaczynam panikować...

no własnie teraz zobaczyłam odrobinkę przezroczystego płynu to chyba siara i jak ich dotykam to są twarde i bolą tak jak przed okresem... nie wiem co mam zrobić może znów brać ten bromergon...

zadzwoniłam do gin powiedziała zebym brała te proszki jeszcze przez 7 dni... więc już biore
troszkę się przestraszyłam mam nadzieje ze zapalenie się nie zrobi....
dziękuję Gosiulek za szybką reakcję :-)

nie kochana mi wogóle nic nie leciało od porodu dziś pierwszy raz coś skapneło... dlatego spanikowałam bo myślałam że jak brałam te proszki to nic już się nie będzie działo a tu masz babo placek...
no ale mam nadzieję ze będzie ok;-)

reklama
Witam nowe Aniołkowe Mamy. Żałuje że do nas dołączyłyście... :no: Piszcie kiedy chcecie i co chcecie. Każda z nas wie co czujecie. Razem będzie nam odrobinę łatwiej.

bartkowa ja miałam wziąć całe opakowanie bromergonu. Nie pamiętam ale chyba wychodziło to dłużej niz 7 dni. Myślę, że nie ma co gdybać tylko zapytać lekarza, może lepiej żeby zobaczył Twoje piersi czy wszystko z nimi ok.
Kochana jeśli jest Ci źle to płacz, krzycz rób co tylko chcesz. NIe udawaj, że jest Ci dobrze i nie tłum w sobie tego żalu. Masz prawo do wszelkiego rodzaju zachować.

Odnośnie choinki to ja też nie jestm zwolennikim sztucznej ale ta którą kupiłam dla Olguni wygląda jak żywa. Kupiłam ją w NanuNanu ale widziałam podobne również w Ikei-myślałam że to prawdziwa.
gosiulek a jak wygląda ta ledowa choinka którą kupiłaś? Mozesz wrzucić zdjęcie?

pozdrawiam Was Kochane.

Do góry