reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Sylwetka witaj wśród nas...Bardzo mi przykro że i Ty doświadczasz tego bólu...
Dzisiaj tylko tyle napiszę bo jakoś nie mam siły...
Dla Twojego Kubusia
[*]

reklama
Witaj Sylwetko, moja córeczka zmarła przez zaniedbania lekarza, cały czas walczymy, ale niestety przegrywamy tę nierówną walkę, moje dokumenty ze szpiatla są fałszowane, nie wierzę już w sprawiedliwość na tym świecie:-(Światełka dla Twojego synusia Kubusia:( (*)

Witam was dziewcyzny

ja juz od rana na nogach ..byłam po pieczywo i pare drobiazgow potrzebnych do obiadu... meza wydelegowałąm do pracy...teraz pije kawusie i zarniedługo zmykam do wanny bo przeciez dizs koleda.. a w nocy wrociłam z pracy o 1 wiec nie miałąm juz siły na kapiel...po koledzie musimy jechac na wieksze zakupy bo gosci dzis mamy...

WItam nowa aniołkowa mamusie....i swiatełko dla twopjego skarba
[*]

tak bym chciała zeby przybywało nam coraz wiecej ciazowych suwaczkow a nie aniołkowych mam...

Swiatewłka dla naszych wsyztskich kochanych skarbow
[*]
[*]
[*]

Witaj Sylwetko światełko dla twojego aniołka
[*]

A ja dzisiaj już od rana mam załamke i nie chce mi się nawet z łóżka podnieść...
Monila ty od rana jakiegoś powera dostałaś :-) dobrze że masz jakieś plany i zajęcie czas szybciej leci i smutne myśli odpędza...

Sylwetka74- witam Cię i ja, dla Synka przesyłam buziaki do Nieba... Pewnie już się tam nasze wszystkie Aniołki poznały. Bardzo mi przykro, że to kolejny raz kiedy przez błąd lekarski dzieje się taka tragedia. Trzymaj się dzielnie, wierzę, że wśród nas znajdziesz choć troszkę ukojenia, zrozumienie już masz bo wszystkie czujemy to samo...
Dziewczyny tutaj są wspaniałe, zawsze potrafią wesprzeć więc mam nadzieję, że "zadomowisz" się. Wiele sił i wytrwałości, pozdrawiam serdecznie!

Dziś jak będę u Piotrusia to wspomnę Mu, że poznałam kolejne wspaniałe Aniołkowe mamy. Choć On pewnie już o tym wie bo bawi się na pewno już z Waszymi Maleństwami :)

bartkowa- bądź silna, pomyśl, że Twój Aniołek smuci się kiedy i mama jest smutna. Staraj się być dzielna, choć zdaję sobie sprawę że to niełatwe... pozdrawiam Cię.

Miłego dnia dla wszystkich, buziaki Kochane Mamy :*

sylwetka74 witam cię bardzo serdecznie wśród mam Aniołkowych ,bardzo się cieszę do do nas napisałaś i ,że dzięki nam uda ci się jakoś przejść ten trudny okres po śmierci.Zapalam swiatełko dla twojego Kubusia-Aniołka
[*]
bartkowa musisz za wszelką cenę odpędzać od siebie te smutki ale należy ci się odpoczynek więc myślę,że możesz sobie poleżeć;)
Ja niestety nie ma tak dobrze na 14 do pracy muszę iść ale pokupuję sobie dziś zabawki dla dzieci pod choinkę będę miała z głowy a w przyszłym tygodniu jakieś ozdoby choinkowe -co roku dokupujemy coś nowego nie mogę zawieść moich córek w tej sprawie niech choć one się cieszą ze świąt.

nati87 nawet nie masz pojęcia jak mi się marzy takie spotkanie my-wszystkie aniołkowe mamusie z naszymi Aniołkami myślę,że wszyscy wtedy byliby szczęślwi my mogłybyśmy się w końcu poprzytulać a nasze dzieci biegały by i śmiały się wesoło-ech..ale czy to jest do spełnienia;( Nasze maluszki pewnie biegają i śmieją się wesoło ale czy my jakbyśmy się teraz spotkały potrafiłybyśmy sie cieszyć-raczej nie;(

Malinka kochana napewno kiedys przyjdzie taki dzien ze bedziemy wszystkie w niebie ze swoimi aniołeczkami i wtedy sie spotkamy poprzytuilamy..;)

ja juz wykapana.. teraz musze suszyc i prostowac włosy...ehh

bartkowa kochana masz racje ...dobrze ze mam dzis jakies planybo przynajmniej nie siedze i nie płacze...ale czasami sa takie dni ze szkoda gadac...ehh:(

reklama
powiedzcie dziewczyny jak ja mam być silna... zalogowałam sie dziś na NK a tam same zdjęcia dzieci znajomych... staram sie być twarda nawet przy mężu zaciskam zęby żeby nie widział jak płacze ale to jest silniejsze... dziś nie jest mój dzień nie będę was zanudzać dlatego na dziś kończe swoje pisanie... trzymajcie się cieplutko buziaki

(Amelka była moim pierwszym i jedynym dzieckiem bez niej nic mnie na tym świecie nie trzyma...)

Do góry