reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Hej Dziewczynki
Nie wyspałam się....Z m miałam wczoraj poważną rozmowę.

Bibi fajny sen.
Domi to tak jak z nami wszystkimi. Są lekarze,nauczyciele z powołania ale są i tacy bez powołania.
Ja bardzo boję się wydawać opinii.No taka jestem.Wiem jak można swoją krzywdzącą opinią zniszczyć komuś życie.
A ludzie zawsze będą gadać.A na punkcie samochodów są bardzo przewrażliwieni.On tez pracuje,zarabia...
Owszem jeśli bierze pieniądze przeznaczone na coś innego to nie jest w porządku.Ale nie znamy całej prawdy...Nie wiemy naprawdę jak jest...
Powiecie że bronię księży...Tak,bo wiem jak łątwo ich krzywdzimy.Mało kto stanie w ich obronie..
Mnie ostatnio boli sprawa właśnie mojego znajomego księdza który kupił sobie samochód. Ludzie powiedzą oooo kupił sobie.Ale nie wiedzą ze miał ogromne zniżki,że do starego musiał więcej dokładać niż był warty itp.
Boli mnie tez jak gadaja na naszego proboszcza że jest taki i owaki ale że jest bardzo blisko Boga,że to bardzo dobry człowiek tego nie widzą. zawsze widzą tylko to co chcą. A powiedzcie kto się za nich modli????
Wyobrażacie sobie siebie na ich miejscu? Gdyby mi ktos miliony zapłacił nie chciałabym.

Maluszki nasze Kochane (*)

Idę robić bransoletki.Muszę ich 34 szt. zrobić.

czatuję na Czesia i go nie ma...
http://kupmisia.allegro.pl/

Miłego dnia Kochane:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, ale naskrobałyście...
Co do Boga, to ja z jednej strony mam niewielki żal do niego, że nie dał mi jakiegoś znaku, że coś jest nie tak. Z drugiej strony często myśle, że pewnie dawał znaki, ale ja ich nie widziałam, dlatego nie "obraziłam" się na niego i mu ufam.

Dla wszystkich Aniołków, które miały swoje miesięcznice (*)(*)(*)(*)(*)(*)
Córeczko kocham Cię bardzo (*)
Aniołki (*)

Cześć dziewczynki:* Mój maluszek śpi więc zajrzałam do WAS.
Bibi śliczny sen a ta Nikola no cóż mojej Vanesce "nasza" też się na dworcu śniła no i też blondyneczka więc może to mój Aniołek;)
Co do Księży jest ich chyba tak jak w każdym zawodzie po równi dla mnie tylko powinni Oni zawsze służyć przede wszystkim Kościołowi czyli za sakramenty brać na prawdę CO ŁASKA a nie NIE MNIEJ NIŻ... .Ja się spotkałam z różnymi i to w jednym kościele .Po śmierci Nicoli to mój brat dzwonił do kościoła jak ja jeszcze byłam w szpitalu dowiedzieć się o msze i pochówek i rozmowiał z Ks.proboszczem-cena wynosiła 200zł. Kiedy pojechaliśmy rozmawiać trafiliśmy na cudownego Ks. który złotówki od nas nie wziął jak powiedział samo odejście dziecka jest dla nas tak ogromną stratą ,że już nie mógły materialnie nic wziąść. Do dziś Ksiądz pyta sie o Nas mojej rodziny i cieszył się z narodzin zdrowej Lenki mimo,że to nie moja parafia. 9 chrzciliśmy małą i wybraliśmy kościół gdzie też księża nie robię problemu z brakiem ślubu a mnie po prostu nie stać,żeby płacić 4 tys. za unieważnienie kościelnego-bo tyle mojemu szwagrowi Ksiądz powiedział .Przykre było tylko to,że nie mogłam przyjąć komunii na chrzcie własnej córeczki;(

My chore-chyba za długo po polaniu główki Lenka była bez czapeczki bo od razu zaczęła się temperatura,kaszel no i niestety antybiotyk;( ja chora razem z nią na wit,C i syropku-ale z karmienia nie zrezygnuje.

Od wczoraj znów jest u Nas bombeczka NICOLI bo ubraliśmy choinkę:) Wisi jak zwykle w centralnym miejscu i jest najpiękniejszą ozdobą mojej choiny;)Lenka zachwycona kolorami a przede wszystkim światełkami.A ja dzięki niej znów cieszyłam się z ubierania drzewka.

Aniołeczki za wszystkie miesięcznice
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

4tys????
To jakiś absurd.
Mojego męża wyniosło to 300zł + 300zł jego byłą żonę. Po połowie ponieważ na skargę męża ona wniosłą swoją.
Wiem też że jeśli kogoś nie stać nie płaci się nic albo tyle ile jest w stanie zapłacić.
Ksieża też muszą opłacić wszystkich tam pracujących.

Izuś zdrówka dla Lenki

a jezeli chodzi , troche z innej beczki to u nas w kosciele do ktorego naleze za slub biora 700 zl... organiste samemu trzeba oplacic wystroj i wogole... takze tylko za fatyge jakby to ujac ... ale , coz tak juz jest... i cieszmy sie ze jeszcze mozna trafic na ksiedza z powolania... u nas byl jeden ksiadz ....byl poprostu super jak z filmu ... naprawde... ale po kilku latach okazalo sie ze ma dwoje dzieci ... odszedl z kosciola nigdy wiecej juz go nie widzialam a szkoda ... bo naprawde wszyscy go bardzo lubieli... byl taki radosny... usmiechniety ...ksiadz Piotr sie nazywal ... no ale co zrobic..

Dlatego że za mało się za nich modlimy.Na księży czyhaja ogromne pokusy.
Ale wzięłyśmy na tapetę księży....a tu Boże Narodzenie się zbliża i trzeba więcej dobrego mówić,dawać.
Tak jak wczoraj ksiądz mówił na kazaniu.Przyjdzie Boże Narodzenie,pójdziemy do spowiedzi bo tak trzeba i na tym poprzestaniemy.Boże Narodzenie minie i wrócimy znów do naszych przyzwyczajeń.Nic się nie zmieni w naszym życiu...
I po raz kolejny nie narodzi się Bóg w naszych sercach.

Gosieńko ale u mnie to "aż" tyle bo ksiądz sam pisał pismo do kurii w takiej formie,ze nie mają się do czego "przypiąć" i dzieki temu jest 100% gwarancji ,że się unieważnienie dostanie. Oczywiście same kłłamstwa no ale musi być mocne.Ja się dlatego na to nie chcę pisać.Tak jak pisałam jest mi przykro,że nie mogę przystąpić do Komunii ale trudno mam nadzieję,że Bóg i tak mnie kocha.

Izuś Skarbie Bóg Cię kocha i zawsze będzie ale nie chcesz sama spróbować?
Sama napisz do nich maila i zapytaj.
Jaka gwarancja???? Przecież to nie za pieniądze unieważnia się sprawy.
Jest proces,świadkowie.Sąd rozpoznaje czy małżeństwo było ważnie zawarte czy nie.
Nie można unieważnic małżeństwa ważnie zawartego.

reklama
ja na tym sie akurat , nie znam co do uniewaznien:/
Gosiu masz racje ... co do bozego narodzenia... dla mnie zawsze ten czas byl inny (pisze byl bo teraz najchetniej bym ich nie obchodzila nie czuje ich , teraz ten czas mial wygladac innaczej... a wiem ze bedzie cholernie ciezki , najbardziej przy stole wiem ze bede rozmyslala nie bede chciala nikomu popsuc tych swiat , wiec pewnie znow zamkne sie w sobie... :-() a zawsze byl taki ze wszyscy chociaz w tym momencie powinni zaprzestac , zlych cech...zawsze czulam sie tak milo nawet nie wiem jak to opisac... niestety tak jak piszesz pozniej wszystko wraca do rzeczywistosci ...

Do góry