reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

tak , jest trzeba patrzec zeby zyc dobrze , dla siebie nie patrzac na innym co robia i jak sie zachowuja... bo kazdy zyje na wlasny rachunek... ale jak juz tak pisalismy to i ja sie udzielilam :) kazdy zyje wedlug swoich przekon i tak jest i juz bedzie ... wazne zebysmy byli dobrzy dla siebie i dla innych ,niesli pomoc i dawali dobry przyklad:)

reklama
Pati, bardzo dobra wiadomość :happy: Nie wiem co miałaś na mysli pytając "czego mam jej nie mówić", ale myslę, że ona jest w takiej euforii, że z radością będzie się chwaliła swoją córeczką. Może tylko nie wspominaj straconego dzidziusia, nie wiem.

A co chodzenia do kościoła, to wiecie co mi się podoba ? Wiara świadków jehowy, którzy dwa razy w tygodniu po 2 h siedza i czytają wspólnie biblię :szok: a Katolików, to faktycznie ciężko zagonić do kościoła raz w tygodniu, nie mówiąc o codziennej modlitwie....

Witajcie dziewczynki

Ja ostatnio nie nadazam Was nadrabiac ;( tyle skrobiecie...
Przed wszystkim witam wszystkie nowe Mamusie bo chyba dotąd nie miałam okazji sie z Wami przywitać..

Dzis mija 10 miesięcy jak mój Synus pojawił sie na tym świecie i tak strasznie mi brakuje mojego Kubusia, mam wrażenie ze w ostatnim czasie jakos bardziej cierpię niż wcześniej, jakby dopiero teraz docierało to do mnie ze zdwojoną siła ;(((
Syneczku (***) kocham Cię nad życie

Co do wiary- był moment ze byłam zła ze Bóg odebrał mi Synka ale to nie Bóg mi to zrobił tylko inni ludzie którzy zajmowali sie nim w szpitalu...

Tekla śliczna choineczka ;)

Wiktorku (***)
Kubusiu (***) za wczoraj

Ostatnia edycja:
Kubusienku malutki dodaj mamusi sily ... kruszynko... swiatelka dla Ciebie gwiazdeczko(*)(*)(*)
a Ciebie Frogusiu tule mocno...:*

Michalku syneczku Kochany , mama zawsze pamieta o Tobie, bez wzgledu na wszystko... Kocham Cie Kruszyneczko najukochansza i tesknie ogromnie(*)(*)(*)

kochane znalazłam sliczny wierszyk i bardzo chciałąm go wam przesłac ..

Niech Ci się przyśnią aniołki
Niech Ci się przyśnią aniołki…
Urwisy, wścibskie wesołki,
pyzate jak pyza z dziurką,
przykryte jedwabną chmurką.
Pofikaj z nimi fikołki,
tylko nie szalej do rana,
bo będziesz znów niewyspana!.

Zostawiam wam dwa tobołki:
w pierwszym – sześćdziesiąt kanapek,
w drugim – świąteczny opłatek.
Niech Ci się przyśnią jak wczoraj…
Modlitwą gości przywołaj…
Daj buzi na pożegnanie.
Wiem, że nic ci się nie stanie!

tak wiec kochane kazdej z was zycze aby dzis przysniły sie wam wasze aniołeczki :-) i aby bardzo czesto odwiedzały nas w snach ;-)

dobrej nocy kochane :*
Kubusiu(*)
Karolku syneczku moj najukochańszy(*)

reklama
Do góry