reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

tak , jest trzeba patrzec zeby zyc dobrze , dla siebie nie patrzac na innym co robia i jak sie zachowuja... bo kazdy zyje na wlasny rachunek... ale jak juz tak pisalismy to i ja sie udzielilam :) kazdy zyje wedlug swoich przekon i tak jest i juz bedzie ... wazne zebysmy byli dobrzy dla siebie i dla innych ,niesli pomoc i dawali dobry przyklad:)

reklama
Pati, bardzo dobra wiadomość :happy: Nie wiem co miałaś na mysli pytając "czego mam jej nie mówić", ale myslę, że ona jest w takiej euforii, że z radością będzie się chwaliła swoją córeczką. Może tylko nie wspominaj straconego dzidziusia, nie wiem.

A co chodzenia do kościoła, to wiecie co mi się podoba ? Wiara świadków jehowy, którzy dwa razy w tygodniu po 2 h siedza i czytają wspólnie biblię :szok: a Katolików, to faktycznie ciężko zagonić do kościoła raz w tygodniu, nie mówiąc o codziennej modlitwie....

Witajcie dziewczynki

Ja ostatnio nie nadazam Was nadrabiac ;( tyle skrobiecie...
Przed wszystkim witam wszystkie nowe Mamusie bo chyba dotąd nie miałam okazji sie z Wami przywitać..

Dzis mija 10 miesięcy jak mój Synus pojawił sie na tym świecie i tak strasznie mi brakuje mojego Kubusia, mam wrażenie ze w ostatnim czasie jakos bardziej cierpię niż wcześniej, jakby dopiero teraz docierało to do mnie ze zdwojoną siła ;(((
Syneczku (***) kocham Cię nad życie

Co do wiary- był moment ze byłam zła ze Bóg odebrał mi Synka ale to nie Bóg mi to zrobił tylko inni ludzie którzy zajmowali sie nim w szpitalu...

Tekla śliczna choineczka ;)

Wiktorku (***)
Kubusiu (***) za wczoraj

Ostatnia edycja:
Kubusienku malutki dodaj mamusi sily ... kruszynko... swiatelka dla Ciebie gwiazdeczko(*)(*)(*)
a Ciebie Frogusiu tule mocno...:*

Michalku syneczku Kochany , mama zawsze pamieta o Tobie, bez wzgledu na wszystko... Kocham Cie Kruszyneczko najukochansza i tesknie ogromnie(*)(*)(*)

kochane znalazłam sliczny wierszyk i bardzo chciałąm go wam przesłac ..

Niech Ci się przyśnią aniołki
Niech Ci się przyśnią aniołki…
Urwisy, wścibskie wesołki,
pyzate jak pyza z dziurką,
przykryte jedwabną chmurką.
Pofikaj z nimi fikołki,
tylko nie szalej do rana,
bo będziesz znów niewyspana!.

Zostawiam wam dwa tobołki:
w pierwszym – sześćdziesiąt kanapek,
w drugim – świąteczny opłatek.
Niech Ci się przyśnią jak wczoraj…
Modlitwą gości przywołaj…
Daj buzi na pożegnanie.
Wiem, że nic ci się nie stanie!

tak wiec kochane kazdej z was zycze aby dzis przysniły sie wam wasze aniołeczki :-) i aby bardzo czesto odwiedzały nas w snach ;-)

dobrej nocy kochane :*
Kubusiu(*)
Karolku syneczku moj najukochańszy(*)

reklama
Do góry