reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

kochana jak zakupisz im takie znicze na baterie to na[pewno beda miały cały czas swiatełko... moj Karolek tez ma sliczne aniołeczki ... no i dostał nawet od znajomych slicznego duzego mercedesa i ma postawionego na grobie .. jak narazie autko stoi i nikt go nie zabrał...

Swiatełka dla Twoich aniołkow
[*]
[*]

reklama
Monila nie rozumiem jak ktoś może zabrać coś z grobu -tym bardziej dziecięcego.
Znicze już są podobno 3 miesiące mają się palić dla mnie wystarczy tydzień najważniejsze,że będę spokojnie spać,że coś im świeci.
( dla niektórych to może nie istotne ale dla mnie ważne, chociaż w niebie pewnie nawet w nocy się Aniołek nie boi )

kochana uwierz mi ze spotkałam sie z kradzieżą na cmentarzu ... mojej prababci z pomnika ukradli kwiatki.. wiec naprawde wszystkiego mozna sie spodziewac....

to super jak swieczki juz zakupione.. bedzie im slicznie swiecic a i ty bedziesz spokojniejsza ja tez jestem spokojniejsza jak małemu sie swieci chocby jedna swiczka

Wyszłam dzisiaj z domu na dwie godziny-brawo????? o nie -wróciłam zryczana;( czemu ja nie mogę z wózeczkiem spacerować??????????? Nie mam siły udawać,że jestem silna ,jestem w stanie zrobić wszystko dla dzieci tylko jakoś tam na górze nie chcą mi dać tej szansy.Ja nie chcę mieć dziecka tylko dla siebie ale dla moich dziewczynek które chcą mieć rodzeństwo dla Konrada który chciałby jeszcze zostać ojcem i dla rodziców którzy chcą mieć więcej wnucząt. A ja chcę tylko dać miłość i zaopiekować się takim maleństwem.Oj samolubna ze mnie baba;((

Nie samolubna, tylko strasznie dotknieta przez los. Dobrze, ze wyszlas. Trzeba walczyc z demonami. Wiem, ze trudno bo to nie tak powinno byc. Czasu, czasu, czasu... Zeby tak sie dalo przyspieszyc, co?
Wiesz, wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora skonczyla poloznictwo w Polsce. To jak traktuja kobiety w takich sytuacjach w Polsce jest normalnie nie zgodne z prawami czlowieka... Az boje sie pomyslec o byciu w naszej sytuacji w Polsce... Makabra...

Mi chciało dużo osób pomóc w szpitalu ale nie umieli ,zresztą nikt nie umie naprawić tego co już sie stało. Czas powiadasz, mam mnóstwo czasu ale sił brakuje,padam wieczorem w łóżeczku, zasypiam jak mała dziewczynka i budzę się po 2,3 godzinach nie mogąc dalej spać. Mam brać proszki na noc -tak mi radziła położna .
aga_cina gdyby tak dało się cofnąć czas.......... zastanawiam się co wtedy by się stało ,jakbym tydzień wcześniej poprosiła o cc czy moja córeczka by żyła??? Czy już wtedy było przesądzone,że ona jest dla Boga stworzona.....

Dobrze,że mam z kim popisać...
Dziś chwilkę spałam i śniło mi się,że wyrywam chwasty na grobie Nicol- pytałam kiedyś o to ile powiinny leżeć kwiaty i podobno miesiąc ale to przesąd ja jak mi się tak śniło to jadę zaraz powyrzucać wszystkie kwiatki bo i mojej małej już się też nie podobają. Kupiliśmy już świeżutkie i jedne sztuczne serduszko-będzie miała ładnie z siostrą.
Cały czas myślę jak mam to zrobić,żeby i o naszym drugim Aniołku siostry pamiętały jak się modlą nad grobem ,wiedzą,że tam leży Nikola ale my przecież mamy dwa Aniołki które były równie ważne i równie mocno kochane...

reklama
Są wakacje taki dobry okres na ładowanie akumulatorków ja dziś taki strzał dostałam w szpitalu od ordynatorki pediatrii mam nadzieję,że za tydzień jakiś ginekolog mi nie rozładuje bateryjek do końca. Musi być dobrze,prawda??

Do góry