reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila Ty tak wcześnie na nogach:szok: ja dopiero wstałam :zawstydzona/y: i znów ciężko było, ale Sebastian mnie wybudził....

Gosiu a sprawdzalaś na bóle głowy te nowe plastry Apap? A ostatnio koleżanka mi mówila, że jej mama używa na bóle głowy te plasstry antytoksyczne czy jakos tak, te co się na stopy przykleja i niby pomagają:confused:

Aniołki (*)

reklama
Bibi tak,sprawdzałam.Nie działają nic a nic.Wzięłam przed kościołem nurofen forte i nic. Jeszcze bardziej mnie boli.

Bishopka włąśnie nie wiem jak sprawy sie potoczą. Myśle sobie żeby zupełnie nie przywiązywać do tego wagi.Nie mysleć. Nie brać nóg do góry (brałam). Co będzie.
Jak będzie w praktyce..zobaczymy.

Cześc dziewczynki,
u mnie tez jest snieg własnie wróciłam z moja laską ze śniegowej wyprawy i oczywiście mam trochę śniegu w lodówce bo prosiła mnie że to kaczka i ona musi isc do domu-ach ta wyobraźnia.

dla naszych dzieciaczków(*)

Witam Was kobietki :-)
A u mnie dzisiaj śniegu,że śniegu Wczoraj tak mówiłam że nic nie ma go i topnieje a dzisiaj sypie śniegiem.Zdąrzyłam już kochane porządnie obsypać meża ale mnie sie od niego też nieźle oberwało :-)

edit.Przez parę razy robiłam już takie roladki schabowe,bardzo dobry pomysł na drugi danie z tym że troszkę pracochłonne.

ROLADKI SCHABOWE

SKŁADNIKI:
1kapusta pekińska
po 2 łyżli musztardy,majonezu i keczupu
1 łyżka śmietany 18%
2szklanki bułki tartej
4jajka
1kg schabu bez kości
olej do smażenia

Mięso dzielimy na kawałki,rozbijamy za pomocą tłuczka i nacieramy przyprawami.

Kapuste pekińską drobno kroimy,a następnie mieszamy z majonezem,keczupem,mustardą i śmietaną.Powstały farsz układamy porcjami na schabach,zawijamy w roladki(a żeby się lepiej trzymały,mozna je spiąc wykałaczkami).Roladki panierujemy w rozktłuczonych jajkach i bułce tartej.Smażymy na oleju z obu stron.ŚWIETNY PRZEPIS BARDZO POLECAM
biggrin.gif
)

edit.A znacie jakiś dobry przepis na sałatkę z mieskiem??Oczywiście gyrosa juz znam i robiłam...Proszę o propozycje
biggrin.gif
)

edit.A to nasz najwspanialszy dzień w życiu
biggrin.gif
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!

Wpadłam pogratulować Iwonce i napisać że ogromnie się cieszę!!!Wielkie gratulacje!!!

Mam wielką nadzieje że takich gratulacji bedzie o wiele wiele więcej

U nas bez zmian moja cora od dwoch miesięcy ma katar i okropny kaszel biegam od lekarza do lekarza aby jej pomoc do szkoły praktycznie nie chodzi a ja mam wrażenie że przez tych lekarzy małego zaniedbuje a jeszcze na dodatek dalej w domu nie ciekawie.Najgorsze że lekarz rodzinny nie chce dawać mi skierowań a ja nie jestem w stanie robić wszystkiego prywatnie mówie Wam masakra jakaś

U nas zimowo i przez to u Alanka padła chryzantemka mała ma jeszcze niebieskiego wrzosa i choć mam nadzieje że to się będzie trzymać do wazonika kupiłam sztuczny bukiet aby nie stał pusty i aby było kolorowo

Dla naszych Aniołeczków(*)(*)(*)

Też myślę że super pomysł aby zapalić znicz od nas wszystkich ja też tak zrobię

Buziaczki dla Was dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry