reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Elmeo moja koleżanka ma taki materac tylko ze świnka pepco i ona jest zadowolona ale jak się dziecko kręci w nocy to jednak bardzo słychać i może budzić się bo jakoś szeleści tak mi ostatnio mówiła.

Marka przytulam Cie mocno i milion światełek dla Twojego aniołka(*)

Pomysł ze zniczem bardzo mi się podoba.
Elomelo, miałam taki materac, tylko, że ze Spidermanem i tak jak Ewa pisze, w nocy słychać i jak młody trochę poskakał, to było po materacu :-(materac jest taki z plastiku, jak te tanie nad wodę, ale śpiworek, przynajmniej nasz, był z polarka w środku. Przyznam, że spiworek mam do dziś i nic się z nim nie dzieje, mimo wielokrotnego prania. A, co najważniejsze, iż pomimo straty w materacu, to kładlismy śpiwór na zwykłym materacu i młody sie w niego wsuwał i tak spał.

A u mnie przymrozek, śniegu trochę i ciapa zarazem. Jeszcze trzy dni pracy i mam wolne, a potem chyba tylko w poniedziałek i L4.

Witam witam ;))

u mnie tez za oknem biało .... wcale mnie to nie cieszy bo nie zadzyłam sobie kupic kurtki zimowej .. te ktore mam sa na mnie za duzo , bo duzo zrzuciłam od tamtego roku ...:-)

ahh dziewczyny mam pytanie , bede robic ciasto budyniowiec wraz z jabłecznikiem razem i nie wiem co dac najpierw budyn czy jabłka :-)
miłego dnia kochane ;*

Karolku syneczku (*)
aniołeczki (*)

Witam się z bólem głowy.
@ się rozkręca i się rozkręcić nie może:wściekła/y:

Pada śnieg tylko dzwonków sań nie słychać:sorry2:

Miłego dnia Babeczki

Monilka nie pomogę bo się nie znam.

ojj Gosia przytulam i niech ta @ sie rozkreci i szybko przejdzie :-)

znalazłam odpowiedz na moje pytanie dotyczac ciasta ;) najpierw jabłka potem budyn :)

Ostatnia edycja:
Może zróbmy tak że jeden znicz każda z nas postawi od nas Wszystkich?

@ przyszła do mnie z dokładnością zegarka.Nie wiem czy starać się już czyli po drugiej @ czy poczekać jeszcze jeden cykl. Chyba tez nie bedziemy się starać za wszelką cenę. jak wyjdzie....

Gosiu, współczuję bólu głowy, bo sama miewam go czesto. Ale super, że jest @, bo po niej jak najbardziej do dzieła lekarz mi mówił, że im szybciej tym lepiej. I podczas aktu nie myśl o ciąży, to pomaga w zajściu :-D i po pamiętaj aby nóżki do góry podnieść, tak na 10 min, na mnie podziałało dwa razy.:happy2:

co do jabłek, to dokładnie tak, a poza tym jabłka lepiej się "wiążą" z budyniem niż budyń z jabłkami spadałoby to po prostu.

reklama
Do góry