M
reklama
Elmeo moja koleżanka ma taki materac tylko ze świnka pepco i ona jest zadowolona ale jak się dziecko kręci w nocy to jednak bardzo słychać i może budzić się bo jakoś szeleści tak mi ostatnio mówiła.
Marka przytulam Cie mocno i milion światełek dla Twojego aniołka(*)
Marka przytulam Cie mocno i milion światełek dla Twojego aniołka(*)
Pomysł ze zniczem bardzo mi się podoba.
Elomelo, miałam taki materac, tylko, że ze Spidermanem i tak jak Ewa pisze, w nocy słychać i jak młody trochę poskakał, to było po materacu :-(materac jest taki z plastiku, jak te tanie nad wodę, ale śpiworek, przynajmniej nasz, był z polarka w środku. Przyznam, że spiworek mam do dziś i nic się z nim nie dzieje, mimo wielokrotnego prania. A, co najważniejsze, iż pomimo straty w materacu, to kładlismy śpiwór na zwykłym materacu i młody sie w niego wsuwał i tak spał.
A u mnie przymrozek, śniegu trochę i ciapa zarazem. Jeszcze trzy dni pracy i mam wolne, a potem chyba tylko w poniedziałek i L4.
Elomelo, miałam taki materac, tylko, że ze Spidermanem i tak jak Ewa pisze, w nocy słychać i jak młody trochę poskakał, to było po materacu :-(materac jest taki z plastiku, jak te tanie nad wodę, ale śpiworek, przynajmniej nasz, był z polarka w środku. Przyznam, że spiworek mam do dziś i nic się z nim nie dzieje, mimo wielokrotnego prania. A, co najważniejsze, iż pomimo straty w materacu, to kładlismy śpiwór na zwykłym materacu i młody sie w niego wsuwał i tak spał.
A u mnie przymrozek, śniegu trochę i ciapa zarazem. Jeszcze trzy dni pracy i mam wolne, a potem chyba tylko w poniedziałek i L4.
Witam witam )
u mnie tez za oknem biało .... wcale mnie to nie cieszy bo nie zadzyłam sobie kupic kurtki zimowej .. te ktore mam sa na mnie za duzo , bo duzo zrzuciłam od tamtego roku ...:-)
ahh dziewczyny mam pytanie , bede robic ciasto budyniowiec wraz z jabłecznikiem razem i nie wiem co dac najpierw budyn czy jabłka :-)
miłego dnia kochane ;*
Karolku syneczku (*)
aniołeczki (*)
u mnie tez za oknem biało .... wcale mnie to nie cieszy bo nie zadzyłam sobie kupic kurtki zimowej .. te ktore mam sa na mnie za duzo , bo duzo zrzuciłam od tamtego roku ...:-)
ahh dziewczyny mam pytanie , bede robic ciasto budyniowiec wraz z jabłecznikiem razem i nie wiem co dac najpierw budyn czy jabłka :-)
miłego dnia kochane ;*
Karolku syneczku (*)
aniołeczki (*)
gosiulek73
mama K&K&A
Witam się z bólem głowy.
@ się rozkręca i się rozkręcić nie może
Pada śnieg tylko dzwonków sań nie słychać
Miłego dnia Babeczki
Monilka nie pomogę bo się nie znam.
@ się rozkręca i się rozkręcić nie może
Pada śnieg tylko dzwonków sań nie słychać
Miłego dnia Babeczki
Monilka nie pomogę bo się nie znam.
gosiulek73
mama K&K&A
Monila tak mi się wydawało na chłopski rozum bo jabłka sa cięższe.;-)
Może zróbmy tak że jeden znicz każda z nas postawi od nas Wszystkich?
@ przyszła do mnie z dokładnością zegarka.Nie wiem czy starać się już czyli po drugiej @ czy poczekać jeszcze jeden cykl. Chyba tez nie bedziemy się starać za wszelką cenę. jak wyjdzie....
Gosiu, współczuję bólu głowy, bo sama miewam go czesto. Ale super, że jest @, bo po niej jak najbardziej do dzieła lekarz mi mówił, że im szybciej tym lepiej. I podczas aktu nie myśl o ciąży, to pomaga w zajściu i po pamiętaj aby nóżki do góry podnieść, tak na 10 min, na mnie podziałało dwa razy.
co do jabłek, to dokładnie tak, a poza tym jabłka lepiej się "wiążą" z budyniem niż budyń z jabłkami spadałoby to po prostu.
reklama
Podziel się: