reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Może zróbmy tak że jeden znicz każda z nas postawi od nas Wszystkich?

@ przyszła do mnie z dokładnością zegarka.Nie wiem czy starać się już czyli po drugiej @ czy poczekać jeszcze jeden cykl. Chyba tez nie bedziemy się starać za wszelką cenę. jak wyjdzie.

Monilka współczuję. Dobrze że mogę zostać w domu.

reklama
Gosiu dziękuje za zaproszenie ale trochę za daleko, napewno kiedyś wszystkie się spotkamy ale myśle że najlepiej w lato.

Może faktycznie Gosia ma racje zapalimy znicza za nasze wszystkie dzieci -ja zawsze palę pod krzyżem za moja rodzine z Elbląga, więc za nasze wszystkie aniołki też zapalę.

Iwonka gratulacje Kochana:* Antosiu witamyn sloneczko:*
Domi trzymam kciuki&&&:*
Gosiu ciesze sie ze podjelas taka decyzje:*

ja tylko na chwile wczoraj przeryczalam cala noc ogladajac na zmiane zdjecia i filmik ktory zrobilam z jego zdjec z piosenka
Blue Cafe - Wina - YouTube

czyli taki slajd ... , oczy mam tak napuchniete ze wygladam jakbym wczoraj walczyla na ringu niewiem gdzie juz dac jego ciuszki tak mnie to przerasta jak je widze ...:( wczoraj byl 26 czyli 3 miesiace od jego odejscia...(*)(*)(*) Michalku Kochanytak bardzo Tesknie:(*)(*)(*)

Gosiu bardzo dobry pomysl z tym zniczem od nas wszystkich, Ja zapale Amelce znicz od wszystkich...Gosiu moze w tym cyklu pozostaw wszystko swojemu biegowi a od nastepnego staranka pelna para :)

reklama
Witajcie kobietki kochane
Rano za oknem był śnieg a teraz pada cały czas deszcz i stopniał brrr...zimno się kochane zrobiło
Mieliśmy dzisiaj zrobić porządek na pomniczku ale nic z tego bo leje od rana i nic nie ustaje,trudno musimy w przyszłym tygodniu zabrać się za porządki.Zaszliśmy tylko zapalić świeczunie i porozmawiać sobie z naszym słodziutkim aniołkiem.
[*]

Do góry