reklama
agnieszka012389
Fanka BB :)
iwonko gratuluje co za wspadniala wiadomosc mam nadzieje ze was kiedys doczytam
pozdrawiam wszystkie was dziewczynki
aniolki swiatelko (*)
pozdrawiam wszystkie was dziewczynki
aniolki swiatelko (*)
kaja2010
Iwonko cieszę się Twoim szczęściem. To prawda, że Antoś jest śliczny . I jeszcze ten znak od Szymonka....wzruszające.
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
kochana Iwonko tak bardzo się ciesze z Twojego szczęścia,to piękne jest co piszesz i w dodatku ten znak od Szymusia,łezka się w oku kręci.
a ja z mężem jutro mam zamiar zrobić porządek na pomniczku naszej córci,ostatnio pogoda wogóle nie dopisywała ale jutro to już musi dopisać bo przed świętem musi być porządek i czystość!!!
A WY kobietki zrobiłyście już porządki na pomniczkach??
Dla mojego najdroższego skarba jakim jest moja Nataleczka,mamusia Cię tak bardzo mocno kocha!!!
[*]
a ja z mężem jutro mam zamiar zrobić porządek na pomniczku naszej córci,ostatnio pogoda wogóle nie dopisywała ale jutro to już musi dopisać bo przed świętem musi być porządek i czystość!!!
A WY kobietki zrobiłyście już porządki na pomniczkach??
Dla mojego najdroższego skarba jakim jest moja Nataleczka,mamusia Cię tak bardzo mocno kocha!!!
[*]
gosiulek73
mama K&K&A
Odkrywam w sobie dziwne uczucia...Do czasu poronienia bardzo chętnie biegałam na cmentarz. Czekam na Wszystkich Świętych.Teraz ....nie. Wręcz jest odwrotnie. Dlaczego? Przelała się czara goryczy? Pojawił się bunt? Chodzę oczywiście ale z jakimś przymusem.Jak już tam jestem to wszystko mija.
Nie, nie zrobiliśmy porządku. Pogoda....
Jutro pojedziemy i tak czy siak trzeba zrobić.Dzisiaj się nie dało.Jak byliśmy to padał deszcze ze sniegiem.
Juleczko (*)
Karolku (*)
Nie, nie zrobiliśmy porządku. Pogoda....
Jutro pojedziemy i tak czy siak trzeba zrobić.Dzisiaj się nie dało.Jak byliśmy to padał deszcze ze sniegiem.
Juleczko (*)
Karolku (*)
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Dziewczyny mam pytanie,chrzestna mojego dzieciątka :-) Mówie chrzestna bo tak miało być gdyby się urodziło moje dzieciątko o czasie już wybrałam gdy byłam w ciąży i moja siostra się bardzo do tego poczuwa i wciąż mówi że nia jest kupiła bukiecik z krepiny na Wszystkich Swiętych,jest śliczny ale niewiem czy to będzie puszczać na pomniczku jeśli go postawi,i czy wogóle długo to wytrzyma?Coś mi doradzicie w tej kwestii?dołączam zdjęcia bukieciku...
To jest jeden i ten sam bukiet tylko jakoś to jedno zdjęcie tak wyszło dziwnie,pod wpływem innego światła.
A my dzisiaj z mężem mamy zamiar sprzątać grobić Natalki,narazie nic nie pada z nieba i oby tak było przez cały dzień bo niechce aby mi coś znowu plany pokrzyżowało:-)
To jest jeden i ten sam bukiet tylko jakoś to jedno zdjęcie tak wyszło dziwnie,pod wpływem innego światła.
A my dzisiaj z mężem mamy zamiar sprzątać grobić Natalki,narazie nic nie pada z nieba i oby tak było przez cały dzień bo niechce aby mi coś znowu plany pokrzyżowało:-)
Załączniki
reklama
kaja2010
Mi też bardzo się bukiecik podoba i też bym go zaniosłaz Natalce bez wzgędu na to ile wytrzyma. U nas nagrobek już wyszorowany. W poniedziałek mąż wysprzątał.
Byłam wczoraj u lek. i co???? I nic, bo lekarza nie było , gdzieś wyjechał i zapomniał mnie o tym poinformować. Nie znoszę czegoś takiego. Jeszcze wczoraj się załamałam, bo jutro msza będzie na cmentarzu i tak mi źle, że nie będę mogła w niej uczestniczyć. Nie jestem w stanie tyle stać czy siedzieć, bo mały za bardzo uciska na szyjkę. Co ze mnie za matka, że w tym dniu nie będzie mnie przy dziecku. Oczywiście odwiedzę ją choć na chwilę, ale to mnie nie pociesza.
Aniołki (*)
Byłam wczoraj u lek. i co???? I nic, bo lekarza nie było , gdzieś wyjechał i zapomniał mnie o tym poinformować. Nie znoszę czegoś takiego. Jeszcze wczoraj się załamałam, bo jutro msza będzie na cmentarzu i tak mi źle, że nie będę mogła w niej uczestniczyć. Nie jestem w stanie tyle stać czy siedzieć, bo mały za bardzo uciska na szyjkę. Co ze mnie za matka, że w tym dniu nie będzie mnie przy dziecku. Oczywiście odwiedzę ją choć na chwilę, ale to mnie nie pociesza.
Aniołki (*)
Podziel się: