reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
kochana Iwonko tak bardzo się ciesze z Twojego szczęścia,to piękne jest co piszesz i w dodatku ten znak od Szymusia,łezka się w oku kręci.

a ja z mężem jutro mam zamiar zrobić porządek na pomniczku naszej córci,ostatnio pogoda wogóle nie dopisywała ale jutro to już musi dopisać bo przed świętem musi być porządek i czystość!!!
A WY kobietki zrobiłyście już porządki na pomniczkach??

Dla mojego najdroższego skarba jakim jest moja Nataleczka,mamusia Cię tak bardzo mocno kocha!!!
[*]

Odkrywam w sobie dziwne uczucia...Do czasu poronienia bardzo chętnie biegałam na cmentarz. Czekam na Wszystkich Świętych.Teraz ....nie. Wręcz jest odwrotnie. Dlaczego? Przelała się czara goryczy? Pojawił się bunt? Chodzę oczywiście ale z jakimś przymusem.Jak już tam jestem to wszystko mija.

Nie, nie zrobiliśmy porządku. Pogoda....:no:
Jutro pojedziemy i tak czy siak trzeba zrobić.Dzisiaj się nie dało.Jak byliśmy to padał deszcze ze sniegiem.

Juleczko (*)
Karolku (*)

Dziewczyny mam pytanie,chrzestna mojego dzieciątka :-) Mówie chrzestna bo tak miało być gdyby się urodziło moje dzieciątko o czasie już wybrałam gdy byłam w ciąży i moja siostra się bardzo do tego poczuwa i wciąż mówi że nia jest kupiła bukiecik z krepiny na Wszystkich Swiętych,jest śliczny ale niewiem czy to będzie puszczać na pomniczku jeśli go postawi,i czy wogóle długo to wytrzyma?Coś mi doradzicie w tej kwestii?dołączam zdjęcia bukieciku...

To jest jeden i ten sam bukiet tylko jakoś to jedno zdjęcie tak wyszło dziwnie,pod wpływem innego światła.

A my dzisiaj z mężem mamy zamiar sprzątać grobić Natalki,narazie nic nie pada z nieba i oby tak było przez cały dzień bo niechce aby mi coś znowu plany pokrzyżowało:-)

Załączniki

• =UTF-8QZdj=C4=99cie0532=2.jpg
    =UTF-8QZdj=C4=99cie0532=2.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdj_cie0435.jpg
    Zdj_cie0435.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 66
Śliczny bukiecik, myślę, że możecie ładnie opakować w ładną folię, celofan czy jak to sie nazywa, jak to robią w kwiaciarniach.

reklama
Mi też bardzo się bukiecik podoba i też bym go zaniosłaz Natalce bez wzgędu na to ile wytrzyma. U nas nagrobek już wyszorowany. W poniedziałek mąż wysprzątał.

Byłam wczoraj u lek. i co???? I nic, bo lekarza nie było :angry:, gdzieś wyjechał i zapomniał mnie o tym poinformować. Nie znoszę czegoś takiego. Jeszcze wczoraj się załamałam, bo jutro msza będzie na cmentarzu i tak mi źle, że nie będę mogła w niej uczestniczyć. Nie jestem w stanie tyle stać czy siedzieć, bo mały za bardzo uciska na szyjkę. Co ze mnie za matka, że w tym dniu nie będzie mnie przy dziecku. Oczywiście odwiedzę ją choć na chwilę, ale to mnie nie pociesza.

Aniołki (*)

Do góry