reklama
kaja2010
Fanka BB :)
Dominika jak się czujesz? Pamiętaj się meldować
Kubusiu(*)
Aniołki (*)
Kubusiu(*)
Aniołki (*)
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Kubusiu (*)
Aniołeczki (*)
Aniołeczki (*)
gosiulek73
mama K&K&A
Smerfetka*
Kubusiu (***)
Przedszkolaczki (***)
Fasolki,zdrowka ***
MILEGO WIECZORKU BABECZKI
Przedszkolaczki (***)
Fasolki,zdrowka ***
MILEGO WIECZORKU BABECZKI
Smerfetka*
Juleczko (***)
Karolku (***)
Aniolki (***)
Fasolki zdrowka ***
Karolku (***)
Aniolki (***)
Fasolki zdrowka ***
kaja2010
Gosiu zimno, zimno. U mnie właśnie pada śnieg
Dizś po południu mam wizytę u lek., także prosimy o kciuki.
Juleczko kochana to już 10 msc, a ja cały czas mam wrażenie jakby to było wczoraj (*)(*)(*)(*)
Karolku (*)(*)(*)
Aniołki (*)
Dizś po południu mam wizytę u lek., także prosimy o kciuki.
Juleczko kochana to już 10 msc, a ja cały czas mam wrażenie jakby to było wczoraj (*)(*)(*)(*)
Karolku (*)(*)(*)
Aniołki (*)
reklama
mamaszymusia2
Kochane mamuski, witam Was szczesliwa, z nadzieja że i Wam uda się zostać kolejny raz mamusią. Uczucie cudowne, jak widzisz małe, żywe, zdrowe cudo. ZYCZĘ WAM TEGO Z CAŁEGO SERCA. Mały jest śliczny, nieskromnie mówiąć i grzeczny ale niestety w dzień,bo potrafi spać i spać, natomiast w nocy jak z zagrakiem cyc co 2 godzinki. Ale jak widać zamiast spać -pisze to nie jest zle.
CC było planowane, bałam się wszystkiego, zresztą same wiecie, ze może być różnie , a po drugie mieliśmy po drodze różne błędne wyniki, jak sie okazuje... Pępowina tez była 3 naczyniowa! Zostało nam kontrolowanie UKM, które okazały się już w życiu płodowym powiększone i są nadal, natomist nie wskazuja na refluks moczowy, co najważniejsze. trzymam kciki, za najbliższe rodzące. Odezwę się, ale cyc woła. Całuję
Aniołeczki- dziekuję i każdego przytulam....(*)
Juleczko (*)
Syniu, kocham...
Dziewczyny- DZIĘKI.
a, ZAPOMIAŁAM DOPISAC, Antos dostał całusa od Szymusia na nowe zycie. W brodce ma dołeczki , a po urodzeniu ta bródka była zaczerwieniona i miała kształt odwróconego serduszka od dołeczków,, ze zwężeniem ku usteczkom. Swiecie w w to wierzę. Sorrki za dopisek, ale Antoś jes 2 sniadanko. Rycze jak to pisze.
CC było planowane, bałam się wszystkiego, zresztą same wiecie, ze może być różnie , a po drugie mieliśmy po drodze różne błędne wyniki, jak sie okazuje... Pępowina tez była 3 naczyniowa! Zostało nam kontrolowanie UKM, które okazały się już w życiu płodowym powiększone i są nadal, natomist nie wskazuja na refluks moczowy, co najważniejsze. trzymam kciki, za najbliższe rodzące. Odezwę się, ale cyc woła. Całuję
Aniołeczki- dziekuję i każdego przytulam....(*)
Juleczko (*)
Syniu, kocham...
Dziewczyny- DZIĘKI.
a, ZAPOMIAŁAM DOPISAC, Antos dostał całusa od Szymusia na nowe zycie. W brodce ma dołeczki , a po urodzeniu ta bródka była zaczerwieniona i miała kształt odwróconego serduszka od dołeczków,, ze zwężeniem ku usteczkom. Swiecie w w to wierzę. Sorrki za dopisek, ale Antoś jes 2 sniadanko. Rycze jak to pisze.
Ostatnia edycja:
Podziel się: