reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam witam ...

pogoda nie zacheca dzis do wyjscia ... ale coz zrobić trzeba wyjsc na jakieś zakupy ...:-) a potem do pracy :tak:

jutro przyjezdza cioteczka z Niemiec ... tak wiec bedzie ciekawie i wesoło :-)bo ona strasznie zywiołowa i wesoła kobieta jest :-D

miłego dnia kochane :*

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Hej

I mamy snieg
2012-10-27 08.52.21 (640x570).jpg

Witam z kawusia ;)

Jutro wkoncu wyjezdzam do PL juz sie nie moge doczekac :) mam nadzieje ze bede miala jakis dostep do netu i uda mi sie do Was zagladac :)

Coreczko (***)
Przedszkolaczki (***)
Fasolinki ****

MILEGO DNIA BABKI ;)

Cześć dziewczynki,

Iwonko gratulację:-) wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla Was.Antosiu witaj na świecie.

Gosiu bardzo dobra decyzja-cieszę się że ją podjełaś- trzeba walczyć o szczeście-trzymam &&&&&&&&&. Moja Julcia jak zobaczyła to zdjęcie ze śniegiem powiedziała że zabiera sanki i robimy wypad do cioci Gosi.hehehhehe
U nas narazie pada deszcz.
Dominiczko wszystko będzie dobrze zobaczysz a Julki są super, chociaz bardzo uparte i niegrzeczne. hihihiihihii -Powodzenia dla Was- powiedz dzidzi w brzuszku żeby słuchała mamy i była tam grzeczna w brzuszku- milion całusków dla Was:-).

Kingus zapal światełko od nas wszystkich dla naszej amelki i witaj w ojczyźnie ubierz się cieplutko bo tu naprawde jest zimno i ponuro i brzydko.

Dla naszych dzieciatek wszystkich (*)

Ewus zapale napewno. Dziekuje...
brrr to zimno mnie przeraza mam nadzieje ze na pomorzu nie bedzie sniegu...chociaz moj m mowi ze jak spadnie snieg to ulepi Amelce balwanka ;)

reklama
a ja za godzine do pracy ...:-) nie bardzo mam ochote znowu wychodzic na zewnatrz... ale musze :-)

w sklpeie kupiłam 2 małe dynie ze slicznymi minkami :-) tak mysle sobie ze jedna dam Karolkowi a druga zostawie w domu :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry