reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witajcie!

Frogusia witaj!
Kinguż trzymam mocno kciuki!

U mnie w miarę Gabryś jak nie ma kolek jest przekochany zaczyna się uśmiechać,interesuje Go wszystko gaworzy,moja Lidii jest zakochana w bracie.Natomiast córa drugi tydzień nie chodzi do szkoły najpierw jelitówka teraz kaszel z katarem...dobrze że Gabrysia ominęło.
Widziałam na FB córę Malinki urocza,cudna.

Dla naszyh Aniołeczków
[*]
[*]
[*]

ja dzisiaj bylam w szpitalu u nas zarejestrowac mame na gastroskopie i akurat rejestracja jest tam gdzie maja dzieciaczki usg bioderek i byla tam tez moja kuzynka z 2 miesiecznym synkiem ja poprostu ucieklam bo zamiast czesc uslyszalam " pewnie ci ciezko wspolczuje ci" a mnie tak scisnelo ze wystekalam j musze isc ,zrobilam obrot na piecie i szybko wyszlam szlam tymi korytarzami tak mi lzy staly w oczach ze tylko patrzylam jak ludzie przelotnie na mnie patrza. matko kochana takiej sytuacji jeszcze nie mialam ...

Witajcie Kochaniutkie :happy:
Marka, tak bardzo mi przykro, ale kuzynka pewnie chciała Ci pokazać jak bardzo współczuje....
A co do takich współczuć, to niektórzy ludzie nie potrafią się odezwać odpowiednio, w sumie, to się nie dziwię, bo dopóki mnie nie spotakała strata dziecka, to chyba też "pocieszałabym" słowami typu jesteście jeszcze młodzi, będziecie mieć dziecko, ale teraz, wiem jak bardzo takie słowa mogą dobić, niestety przekonałam się na własnej skórze. Ech.... życie....
Kinia ????
Molosza, jeszcze troszkę i kolki miną, a Gabryś dopiero pokaże Wam co to smiech i gaworzenie, a nim się obejrzysz, zacznie gadać jak stary :-)

reklama
Do góry