reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Raczej zmęczona podróżą po pobudka o 5 rano pózniej 3 godziny do lotniska z czego 40 min po zakretasach w górach i 2.5h lotu.ladowanie we Wrocku koszmarne. Ale poza tym fakt troche odpoczelam przynajmniej od pracy -tęskno mi było bardzo za Kubulkiem bo tam mnóstwo dzieci w tym samym wieku -jak na złość ;( jeszcze nigdy w żadnym nie spotkałam tylu maluchow
fakt miejsce urocze,położone w zatoce za górami ,moze dołącz Wam zdjęcie jak mi sie uda ;)

reklama
Ja postanowilam ze testu nie robie, cierpliwie czekam jesli w srode @ nie przyjdzie to dopiero w czwartek rano sikne na test :))
Magdus ​dobrze ze szczesliwie wrociliscie :)

trzymamy trzymamy kciuki &&&&&&&& ja w czwartek musze isc do gin bo ciagle mnie piecze kolo tego pepka i taka kulka sie pokazuje wielkosci piesci tylko troche bardziej plaska:/ i teraz juz nawet jak chodze to mnie zaczyna rwac i piec:/ wydaje mi sie ze normalne to to nie jest:/

Magduś, witaj :)
Marka, niestety, bez dobrego lekarza się nie obejdzie :(
Kinguś - czekam niecierpliwie na wieści ;)

Gwiazdeczko moja (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Aniołki (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ;)

Dziewczynki dziekuje kochane za kciuki i czekam z testem do czwartku, chyba ze ta wredna @ przyjdzie....u mnie zimno brrr z domu nie chce sie wyjsc a ja musze na zakupy jechac.

Anioleczki nasze (***)
Coreczko moja (***)
Fasolinki ***

MILEGO DNIA KOBIETKI :)

reklama
Do góry