reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
czuje sie dobrze, tylko jakos dopiero teraz bierze mnie na wymioty, wczorajsza noc przesiedziana w lazience z Nikosia na poczatku ciazy mialam wymioty a pozniej sie uspokoily teraz na odwrot... najgorsze chyba co moze byc to to ze bola mnie plecy:( ale dam rade wszystko zeby bylo dobrze.

Witam poniedzialkowo ;*

goscie pojechali szkoda ze tak szybko ale fajnie za wpadli chociaz na chwilke :)
ja czekam na srode jak na wyrok czy @ przyjdzie czy nie, myslalm zeby zrobic dzis test ale z porannego moczu zapomnialam a teraz pewnie nie ma sensu zeby siknac na test, jak myslicie ??

Wiktorku, za sobote (****)
Kochane nasze Anioleczki (****)
Fasolinki ****

Milego dnia kobietki ;)

Kinguś możesz siknąć ale może nic nie wyjść.

Wyobraźcie sobie że neurolog powiedział że drżenie u Julki mojej siostry może być nawet objawem padaczki poszczepiennej.:-(
No nic. Na razie jest na urlopie.19 wraca.

Wiktorku (*)

Kochane, witam!!!!

Goniu, Domi- z okazji skończonych 18 urodzin:-) moc życzeń i spełnienia najskrytszych marzeń...

Mam nadzieje, ze u zaciążonych mamusiek wszystko w porządku. U nas na razie (odpukac) oki. Jutro wizyta, sprawdzimy czy nic sie nie skraca i czy jest na swoim miejscu.

Na pogrzebie teściowej nie byłam, taką podjęliśmy decyzję, byłam natomiast w godz. pogrzebu na cmentarzu u Szymusia i tam się pomodliłam za babcię. Dziękuję Wam za wsparcie, miłe słowa. Ciężko było mojemu męzowi. Jak był dzieckiem, na jego oczach zginął w wypadku jego brat, potem straciliśmy Szymusia, a teraz mama...

Tęsknię za Wami, codziennie myślę czy jakaś malutkie życie juz się u któreś z Was tli... Z tego co wiem, to kciuki mam trzymać za testowanie u Kini!!!
Frogusiu, ty dopiero wracasz?????????????????????????????? Oj, kochana, ale żeście pobalowali!!!!!!!!!!!!!!!!

Całusy dla każdego Aniołeczka(*),
Syneczku, kocham na wieki,
Zdrówka dla Fasolinek
i zaciśnięte mocno kciukasy dla staraczek....
Pamiętajcie, ze tęsknię za Wami!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry