reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
cześć Dziewczynki

Gosiu spóźnione życzenia urodzinowe. Kochana spełnienia wszystkich marzeń, tych dużych i tych maleńkich :***

W czwartek mój Kubulek stanął na wysokości zadania i pokazał jakim jest Aniołkiem. Dwie moje koleżanki miały wypadek razem ze swoimi dziećmi. Strażacy, którzy przyjechali na miejsce powiedzieli, że to cud, że praktycznie nic się nie stalo, bo są tylko poobijane. A Gośka (Kubusiowa ciotka od Aniołków) od razu stwierdziła, że to że nic się nie stalo to tylko dzięki Kubusiowi.

Dla wszystkich Aniołków które miały swoje miesięcznice
[*]
Kubusiu
[*]

witam niedzielnie*

Kochane dzis mnie bedzie malutko bo zaraz przyjezdzaja goscie i zostaja do wtorku, wieczorkiem do Was zajrze :)

Kubusiu (***)
Przedszkolaczki (***)
Fasolki ***

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE ;)

Synku (***) kochamy Cię
Aniolki (***)

Ja dzis łapie ostatnie promyki słońca i trzeba sie juz pakować ;(((Jutro rano na lotnisko i do domu

Witam Was laseczki z samego rana, ach ten net dopiero dzisiaj mogę wszystko przeczytać i coś napisać
W sobotę mój Wiki miałby 6 miesiecy ryczałam jak bóbr wieczorem zaczyna mi go bardzo brakować bardziej niż wcześniej, moja Julcia wczoraj wzięła album z jego zdjęciami i zaczeła oglądać ona chyba też tęskni bardzo, a gdy ja zaczęłam płakać powiedziała mi żebym juz przestała i mnie mocno przytuliła i podała chusteczki- kochana jest ale sama widzę ta pustka nas wszystkich dobija.
Kocham Cię synku
Dla Wikiego(*)
Dla naszych wszystkich łobuziaków(*)

reklama
Do góry