reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu
ChomikImage.aspx

reklama
Bry!

Ech i u mnie kiepsko aż mi sie nie chce pisać...ostatnio tracę siły i energię.

Gosieńko wszystkiego co najlepsze dużo zdrówka i spełnienia wszelakich marzeń!!!

Dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

Gosiu...
Wszystko, co było Twoim marzeniem,
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Gosiu wszystkiego naj naj naj naj dużo radosci szcześcia, miłości spełnienia wszystkich marzeń, pogody ducha i żebyć była zawsze taka jaka jesteś teraz pełna serdeczności, zyczliwości i wiary.:-)

A co tu taka cisza? :szok: odsypiacie tydzień, czy co :-D
Ja na nogach od 7 :baffled: zrobiłam zupke cebulową, upiekłam jabłecznik i teraz tylko luz, blues :-)

Kobietki*

Ja dzis pospalam a teraz uciekam na zakupy i zawiezc m do dentysty, beda mu usuwac 8 oj bedzie bolalo..

Kubusiu (***)
Coreczko (*)
Aniolki (***)
Fasolki ****

i ja sie dzisiaj witam:)

a ja dzisiaj bez gotowania bo bylismy u tesciow na obiadku i jutro pewnie tez bedzie bez gotowania bo mezuś cos wymyslil i powiedzial ze zabiera mnie gdzies na miasto (to ma byc taki prezent urodzinowy) jestem ciekawa co wymyslil, tylko zeby nam ta pogoda planow nie popsula o to u nas czesto sie zdaza ze jak mamy cos zaplanowane to nam nie wychodzi

Aniołeczki Nasze Kochane
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
bishopka ja jak mialam usuwane 8 to dwa dni mnie bolalo ze przeciwbolowe lykalam, ja bez znieczulenia to nawet nie dam sobie wyleczyc,nie mowie juz o wyrywaniu. m nadal z zebem bo dentysta nie pokazal sie w gabinecie, a tel ma wylaczony pewnie zapomnial a ze on prawie nigdy nie przyjmuje w soboty to wyszlo jak wyszlo...
Dominika kciuki &&& zacisniete za pogode zeby wyjscie Wam sie udalo :)

Do góry