reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

witam,
ja wlasnie pije poranna kawusie, w mnie zimno i pochmurno brr nic sie nie chce czlowiekowi...

Amelko (***)
Szymusiu (***)
Coreczko moja (*)
Przedszkolaczki (***)
Fasolinki ****

reklama
Kinguś u nas ciepło było w poniedziałek i wtorek a dzisiaj niby 20C ale pochmurno, ja dzisiaj nie mogę się obudzić i to jest najgorsze
Bartkowa nigdy nie bedziemy tymi samymi osobami co kiedyś zawsze bedą nam towarzyszyć uczucia bólu strachu i tęsknoty a przede wszystkim miłości, która się nie spełniła, będą nam towarzyszyć przez całe życie daty, które mówią o różnych rocznicach ale trzeba żyć dalej, dalej żyć i wierzyć że będzie dobrze i kiedyś spotkamy się w niebie. Mój Wiki 15 września miałby 6 miesięcy.

Wczoraj z moją córeczką byłam na placu zabaw i już zrobiło się ciemno tak po 19 i zaczęła świecić gwiazdka a moja Julcia powiedziała żebym pomyślała życzenia a ja jej odpowiedziałam że przecież wie jakie mam marzenie i życzenia a ona odpowiedziała wiem dzidziusia. a później powiedziała gwiazdce żeby spełniło się życzenie mamy chcemy mieć dzidziusia. Tylko obiecałyśmy sobie ze to jest nasz sekret.Takie chwile są wzruszające .....
Życzę Wam dziewczynki miłego dnia ja będe do 15 tak jak pracuję bo jeszcze nie mam tego netu w domu dopiero 21 nowy limit wskoczy......

Dla mojego synka(*)
Dla naszych skarbów(*)

Dominika,wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin :)
urodzinowe017.gif

Dziękuje za życzenia:) właśnie miałam masaż normalnie cudownie się czuje plecy przestałyy trochę boleć ale nie mógł być taki normalny ale chociaż taki się przydał

Dla Amelki i Szymonka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]