reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam,
ja dzis znowu mam bol glowy:( u mnie pada i ogolnie pogoda depresyjna....
Iwonko bardzo Wam wspolczuje.Dla Twojej tesciowej (****)

Nikolko (***)
Amelciu moja ukochana (***)
Aniolki (***)
Fasolki***

reklama
Iwonko tak mi przykro, przytulam Cię. Trzymaj się kochana.

Kinga to zapraszam do mnie, lato w pełni :)

Domi ja miałam straszne bóle kręgosłupa jak pracowałam, musiałam spać na siedząco, a teraz jak dużo leże to już mam spokój. Raz tylko mąż mi zrobił masaż, ale nic a nic nie pomogło.

Aniołki
[*]
[*]
Nikolo słoneczko
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki
Iwonko przytulam cię... dla twojej teściowej
[*]
dziewczyny jutro minie 10 miesięcy, listopad zbliża się dużymi krokami a ja nie wiem jak przebrnę przez ten dzień... jak przebrnę przez resztę mojego życia... jest mi tak ciężko, czuję wielką pustkę...
tak bardzo tęsknię za Tobą córeńko...

Nikolka [***]
Jasinek [***]
Wszystkie Aniołeczki [***]
Córciu [***]tęsknię

Ostatnia edycja:
U mnie za 5 dni minie 7 miesięcy jak moj skarb przyszedł na świat i nie wiem kiedy to minęło

Bartkowa tule mocno ;** i Ciebie Marko ;**

Nikolko (***)
Synku (***) tęsknię za Tobą
Aniolki (***)

reklama
Cześć Dziewczynki.
Rano wróciłam z pracy i tak odsypiałam , że przespałam cały dzień. Im bliżej października tym większe doły mnie biorą.

Wszystkim Aniołkom, które miały swoje miesięcznice
[*] i reszcie Anielslkiej Bandy
[*]
Fasolinki :***

Do góry