reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dzien doberek*

MOOLSZA Ty sie ludzkim gadaniem nie przejmuj,ludzie nie maja co robic to gadaja,to jakas kompletna bzdura jest takie czary mary babek z przed wiekow...Buziaczek dla Gabrysia :)
NATI tak mi przykro z powodu Aniolka :( co za ludzie serca nie maja tak krasc z grobu dziecka...

Karolku (***)
Amelko moja kochana (***)
Aniolki (***)
Fasolinki ***

MILEGO DNIA BABECZKI :)

moolsza ludzmi sie nie przejmuj bo im zawsze cos nie bedzie pasowac i beda musieli komus d... obrobic

nati ja juz sie nie wypowiadam na temat tych zlodzeji aniołków bo to dla mnie nie normalne

marka a co znowu sie u ciebie dzieje??

wczoraj myslalam ze uciekekne ze stacji benzynowej jak jakas wariatka czekalam az sie zwolni miejsce i stalam a z kazdej strony w samochodzie byly male bobasy w fotelikach , przestalam na nie zagladac podjechala kobieta z takim brzuchem i weszla na stacje a w tym czasie kolejna z brzuchem wyszla z niej , wygladalo jakby zlot mam , poryczalam sie niemozliwie , a od soboty ciagle mam glupie mysli ze moze mialam wziasc taksowke i jechac gdzie indziej ze moze Michalek by zyl zaczynam sie zadreczac , co moglam zrobic ,ze moze bylo by inaczej...

Cześć moje Kochane...

Aniołeczki, dla Was na każdy dzień(*)(*)(*)

Dziś u nas smutny dzień, zmarła moja Teściowa, tak nagle... Owszem chorowała na serce, ale ostatnio na nic złego się nie zapowiadało. Musiała się źle poczuć, bo leżała na łożku. Tak chciałam uniknąć złych wieści, dopadły mnie same.
Staram się nie denerwować, ale przede mną jeszcze pogrzeb.
Syniu, zaopiekuj się Babcią. Jesteś tam z wujkiem, braciszkiem, a teraz z babcią...
Dla mamy(*)
Szymuniu (*)

Dobrej nocki.

Iwonko przykro mi ;(
dla Twojej teściowej (**)

Moolsza nie przejmuj sie ludźmi - lubią obgadywać jak nie maja sie czym zając

Synku (***)
Karolku (***)
Aniolki (***)

Iwonko bardzo mi przykro... nie stresuj się przynajmniej próbuj się nie denerwować

a my już na nogach, nie mogłam spać bo tak mnie kręgosłup boli i nie mogłam już leżeć dłużej:( kurde przydałby mi się masaż ale podobno nie można robić masażu kobiecie w ciąży... wiecie coś może na ten temat??

Kocham Cię Córeczko...to już 14 miesięcy:(:(:(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]