reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu wlasnie koncze "Blogostan" fajna ksiazeczka,lekka bo chyba musialam odpoczac od ciezkich ksiazek. Jak ja skonczr to zaczne czytac "Marzenia i tajemnice" Danuty Walesy

reklama
Jak chcesz odpocząć od ciężkich książek to bardzo polecam Alibi na szczęście. Normalnie czyta się jednaym tchem. Nie mogę jeszcze wyjśc z atmosfery tej książki. oddycham wręcz nią. Ciepło, kominek,herbata z cytryną,miłość,dom....

Odpoczęłam przy niej.

Gosiu jak bede w PL w listopadzie to sobie ja kupie,szkoda ze tu nie ma ksiegarni z PL ksiazkami, jak nie mialam zapasu to i po angielsku czytalam ale jednak wole po polsku :)

Aniolkowa Mamo, przez przypadek przeczytalam Twoj wpis o ksiazkach, wydaje mi sie, ze ostatnio znalazlam adres ksiegarni internetowej, ktora dostarcza ksiazki polskie w ciagu 2-4 dni na teren Holandii i Belgii. Musze poszukac, to Ci linka podesle.

Synku (***) strasznie za Tobą tęsknię ;(
Filipku (***)
Nikolko (***)
Iskiereczko Gosi (***)
Michalku (***)

Witajcie dziewczynki
ja coś ostatnio nie mogę sie zebrać do czytania ;((
bylismy dzis w Efezie ale największym przeżyciem było dla nas odwiedzenie domku Matki Boskiej-tu podobno spędziła ostatnie dni swojego życia-to miejsce uznane jest za święte -30.11.1979 r był tu także nasz Jan Paweł II

reklama
Do góry