reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
Domi wszystkiego najlepszego spelnienia najskrytszych marzen:*
Cześć kochane ja dzisiaj z samego rana
Wczoraj na moim temacie dziewczyna napisała że znowu dziecko jest chore na sepse i czy wkońcu ktos czegoś nie może zrobić z tym szpitalem,,, ja dużo próbowałam do gazet do uwagi, sanepidu i nic bo to wielki szpital kliniczny. Dzisiaj jak o tym myśle to stwierdziłam że jestem wstanie zrozumieć pomyłkę lekarza, błąd lekarza bo on pracuje tak jak my wszyscy tylko niestety ich błędy kosztują zdrowie i życie- ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, Ale nie rozumię jednego kiedy lekarze widzą że dzieci noworotki umieraja przez bakterię, które dostaja gratis w tym szpitalu, widzą że ta zachorowalność zwiększa się i nic z tym nie robią to jakby byli cichymi mordercami, którzy patrzą tylko na siebie i na swoje miejsce pracy- bo przecież jaki jest zaszczyt pracować w szpitalu klinicznym, a nie patrzą na te małe dzieci i ich rodziców, ich walkę o życie. Wniosek nasuwa się jeden oni poprostu moim zdaniem są mordercami, ponieważ wiedzą jakie jest zagrożenie zakażenia bakteryjnego w tym szpitalu a nic z tym nie robią.
Wczoraj na moim temacie dziewczyna napisała że znowu dziecko jest chore na sepse i czy wkońcu ktos czegoś nie może zrobić z tym szpitalem,,, ja dużo próbowałam do gazet do uwagi, sanepidu i nic bo to wielki szpital kliniczny. Dzisiaj jak o tym myśle to stwierdziłam że jestem wstanie zrozumieć pomyłkę lekarza, błąd lekarza bo on pracuje tak jak my wszyscy tylko niestety ich błędy kosztują zdrowie i życie- ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, Ale nie rozumię jednego kiedy lekarze widzą że dzieci noworotki umieraja przez bakterię, które dostaja gratis w tym szpitalu, widzą że ta zachorowalność zwiększa się i nic z tym nie robią to jakby byli cichymi mordercami, którzy patrzą tylko na siebie i na swoje miejsce pracy- bo przecież jaki jest zaszczyt pracować w szpitalu klinicznym, a nie patrzą na te małe dzieci i ich rodziców, ich walkę o życie. Wniosek nasuwa się jeden oni poprostu moim zdaniem są mordercami, ponieważ wiedzą jakie jest zagrożenie zakażenia bakteryjnego w tym szpitalu a nic z tym nie robią.
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Ewask cóż powiedzieć?
Skończyłam Alibi na szczęście.Oj jak spokojna,miła książka...Zaczynam drugą część Krok do szczęścia.
Filipku (*)
moja mała Iskiereczko (*) to już miesiąc.
Nicolko (*)
Michałku (*)
U nas pochmurno.Ciekawe czy będzie padać?
Ewask cóż powiedzieć?
Skończyłam Alibi na szczęście.Oj jak spokojna,miła książka...Zaczynam drugą część Krok do szczęścia.
Filipku (*)
moja mała Iskiereczko (*) to już miesiąc.
Nicolko (*)
Michałku (*)
U nas pochmurno.Ciekawe czy będzie padać?
Smerfetka*
Fanka BB :)
witam,
Kochane u mnie pochmurno i zimno, dobrze ze nie musze nigdzie wychodzic chyba poczytam sobie ksiazeczke z kubkiem goracej herbatki
Milego dnia
Aniolku Gosi (***)
Nikolko (***)
Kochane u mnie pochmurno i zimno, dobrze ze nie musze nigdzie wychodzic chyba poczytam sobie ksiazeczke z kubkiem goracej herbatki
Milego dnia
Aniolku Gosi (***)
Nikolko (***)
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Ja dostałam od koleżanki książeczkę "Nie marnuj swoich łez". Zaczęłam czytać, trochę trudna do zrozumienia,ale fajna. Dziś chyba skończę, nie jest gruba. Dużo w niej o Bogu, o cierpieniu, ale ksiądz który napisał tą książkę fajnie to tłumaczy, opisuje.
Zobaczymy, napiszę jak wrażenia.
Gonia- jak się czujecie?
Filipku
[*]
Michałku
[*]
Nicolko
[*]
Iskierko Gosi
[*]
Zobaczymy, napiszę jak wrażenia.
Gonia- jak się czujecie?
Filipku
[*]
Michałku
[*]
Nicolko
[*]
Iskierko Gosi
[*]
gosiulek73
mama K&K&A
"Czujecie"????
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Chodzi mi o Ciebie, Kacpra, o samopoczucie. Synuś nie choruje? To tak z troski pytam
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
He he.Dobrze. Kacper zdrowy.
Wczorajszy dzień spędziliśmy tylko we dwójkę i bardzo odpoczęłam. Przydałby mi się jeszcze chociaż jeden,dwa dni takie.
Kinga jaką książkę czytasz?
Wczorajszy dzień spędziliśmy tylko we dwójkę i bardzo odpoczęłam. Przydałby mi się jeszcze chociaż jeden,dwa dni takie.
Kinga jaką książkę czytasz?
Ostatnia edycja:
Podziel się: