reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

23676_Urodziny.JPG
Dominika

reklama
Cześć kochane ja dzisiaj z samego rana
Wczoraj na moim temacie dziewczyna napisała że znowu dziecko jest chore na sepse i czy wkońcu ktos czegoś nie może zrobić z tym szpitalem,,, ja dużo próbowałam do gazet do uwagi, sanepidu i nic bo to wielki szpital kliniczny. Dzisiaj jak o tym myśle to stwierdziłam że jestem wstanie zrozumieć pomyłkę lekarza, błąd lekarza bo on pracuje tak jak my wszyscy tylko niestety ich błędy kosztują zdrowie i życie- ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, Ale nie rozumię jednego kiedy lekarze widzą że dzieci noworotki umieraja przez bakterię, które dostaja gratis w tym szpitalu, widzą że ta zachorowalność zwiększa się i nic z tym nie robią to jakby byli cichymi mordercami, którzy patrzą tylko na siebie i na swoje miejsce pracy- bo przecież jaki jest zaszczyt pracować w szpitalu klinicznym, a nie patrzą na te małe dzieci i ich rodziców, ich walkę o życie. Wniosek nasuwa się jeden oni poprostu moim zdaniem są mordercami, ponieważ wiedzą jakie jest zagrożenie zakażenia bakteryjnego w tym szpitalu a nic z tym nie robią.

Hej
Ewask cóż powiedzieć?

Skończyłam Alibi na szczęście.Oj jak spokojna,miła książka...Zaczynam drugą część Krok do szczęścia.

Filipku (*)
moja mała Iskiereczko (*) to już miesiąc.
Nicolko (*)
Michałku (*)

U nas pochmurno.Ciekawe czy będzie padać?

witam,
Kochane u mnie pochmurno i zimno, dobrze ze nie musze nigdzie wychodzic chyba poczytam sobie ksiazeczke z kubkiem goracej herbatki :)

Milego dnia :)

Aniolku Gosi (***)
Nikolko (***)

Ja dostałam od koleżanki książeczkę "Nie marnuj swoich łez". Zaczęłam czytać, trochę trudna do zrozumienia,ale fajna. Dziś chyba skończę, nie jest gruba. Dużo w niej o Bogu, o cierpieniu, ale ksiądz który napisał tą książkę fajnie to tłumaczy, opisuje.
Zobaczymy, napiszę jak wrażenia.

Gonia- jak się czujecie?

Filipku
[*]
Michałku
[*]
Nicolko
[*]
Iskierko Gosi
[*]

reklama
He he.Dobrze. Kacper zdrowy.
Wczorajszy dzień spędziliśmy tylko we dwójkę i bardzo odpoczęłam.:tak: Przydałby mi się jeszcze chociaż jeden,dwa dni takie.

Kinga jaką książkę czytasz?

Ostatnia edycja:
Do góry